Početna » Specijal » Sport DANA »

Bassivity Digital Showcase

 
Bassivity Digital Showcase
ARHIVA
Sport DANA | dodato 28.05.2012.
Detalji

Subota, 23. jun 2012. od 20h
Domu Omladine

 
 

Pomocija novih hip hop izvođača afirmisane izdavačke kuće Bassivity Music

Početak dvehiljaditih doneo je novi šmek muzičkoj sceni sa probijanjem hip hopa u mainstream vode. Još po osnivanju 2001. godine, Bassivity Music je, kao prva izdavačka kuća ovog pravca, u potpunosti promenila dotadašnji model poslovanja i postavil
Upoznajte učesnike:

Struka
Najaktivniji hip hop izvođač sa ovih prostora, sa osam izdanja Struka održava hip hop relevantim medju različitim generacijama slušalaca. Ovo će biti prvi nastup repera sa juga Beograda posle previše godina.

VIP
Hip Hop dvojac iz Beograda, sa albumom Živa Istina 2010. Su napravili potpunu pometnju na sceni. Ikac i Reksona imaju jedan od najautentičnijih živih nastupa u Srbiji, a koncerti im često zvuče bolje od albuma.

Dada
Dada je prvi novosadski izvođač koji je pristupio Bassivity ekipi. Nakon par kolabo albuma i mixtape-ova stoje visoka očekivanja za njegov prvi solo projekat koji već važi za najtraženije hip hop izdanje ove godine.

One Shot
Zly Tony, Mali Mire i Rolex su početkom 2012. izbacili svoj prvi mixtape kroz Bassivty Digital, važe za nosioce nove niške škole hip hopa. Inventivni i originalni One Shot svojim pesmama i spotovima dominiraju rep scenom zadnjih par godina. Ovo će biti njihov prvi beogradski nastup.

Dripac
Postoji niz razloga zbog kojih se Riga Dri vodi kao jedan od najboljih MC-jeva nove generacije. Nakon duže pauze novosadski reper se vraća sa novim pesmama i projektima. Ovaj nastup označava početak novog poglavlja za Dripca.

McN
Nakon upravo završenog snimanja albuma prvenca, McN će se predstaviti beogradskoj publici starim hitovima i novim materijalom koji je nesrećom nastao iza rešetaka. Sirovi niški hip hop .

Ajzi
Ajzi ranije poznat pod imenom Ajzea je jedan od najkontroverznijih izvođača na domaćoj sceni. Njegov prvi album “Kao da duvali smo lepak” je postao instant online hit i obezbedio Ajziju ozbiljnu i vernu armiju fanova. Kažu da nema ko se nije prepoznao u Ajzijevim pesmama.

Ziplok
Novosadski dvojac Ziplok čine Rista i Buka i predtsavlja apsolutno najsvežiji talas domaćeg hip hopa. Sa velikim uticajem aktuelnog američkog zvuka, Ziplok svojim stilom i temama parira kako velikanima scene tako i novim facama.

Sivilo
Jedini Bassivity Digital izvođač iz Crne Gore, upravo završava svoj prvenac “Tamna Strana Sreće”. Stekao veliku internet popularnost svojim singlovima i spotovima. Sivilo je pravo osveženje čije pesme nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Žuti (Sick Touch)
Pravo sa novobeogradske fontane jedan od članova famozne “Sick Touch” ekipe, predstaviće delove svog starog i novog materijala. Nbgd Hip Hop u svojoj najčistijoj formi.

Arafat (Black Ring Crew)
Noćna mora MC-jeva, vice šampion prošlogodišnjeg Red bull freestyle takmičenja i jedna od najvećnih mladih nada srpskog hip hopa. Ovaj predstavnik Karaburme i matične “Black ring Crew” ekipe predstaviće se publici sa svojim novim materijalom.

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
“Best Buy Automobil u Evropi 2020.”: Opel Corsa
Opel Corsa osvojio prestižnu nagradu „Best Buy Automobil godine u Evropi 2020.”...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Šta vas očekuje u V.I.P. VILI?

Predstavljamo Vam “Morning chill”!...

Roberto Cavali u Grand Casino Beograd

U Grand Casinu Beograd, 16.4.2008, u okviru Back Fashion Week Belgrade (16. - 24.4.2008) održana je veličanstvena modna rev...