Početna » Specijal » Sport DANA »

Estel u Divi

 
Estel u Divi
ARHIVA
Sport DANA | dodato 21.03.2012.
Detalji

Mesto dešavanja: Diva Lounge, Grand Casino Belgrade
Vreme dešavanja: 11. maj 2012. godine

 
 

Diva Lounge će 11. maja 2012. ugostiti Estel, svetski priznatu muzičku zvezdu, poznatu po izuzetnim vokalnim sposobnostima.

Dobitnica Grammy nagrade rođena je kao osmo dete u religioznoj porodici, poreklom iz Senegala i Grenade.
Estel, rođena i odrasla u zapadnom Londonu predstaviće beogradskoj publici svoj novi album "All of Me". Sjajne pesme nesumnjivo pokazuju bogatsvo njene muzičke biografije od hip-hopa, R&B, evropskog tehno zvuka do pop-a.

Sa ciljem da obrazuje, prosvetli i proširi vidike mladih ljudi, albumom All of Me ona nastoji da proširi znanje svojih obožavalaca stvarnim životnim iskustvima i praktičnim aktivnostima koje predstavljaju izazov u donošenju odluka.

Dobitnica Grammy nagrade rođena je kao osmo dete u religioznoj porodici, poreklom iz Senegala i Grenade. Tokom odrastanja upoznala se sa afričkom i muzikom Gospela, kao i sa regeom i dubom. Sve to je odigralo važnu ulogu u razvoju njenog muzičkog stila, kao jedinstvanog i originalnog spoja različitih zvukova.

Njen drugi album Shine bio je prvi projekat koji je izdat pod novom licencom Džon Ledžendove (John Legend) škole, u saradnji sa Atlantik Rekordsom (Atlantic Records). Album je karakterističan je zbog saradnje sa poznatim muzičarima: Wyclef Jean, will.i.am, Swizz Beats, Mark Ronson i John Legend. Njen hit "American Boy," nastao u saradnji sa reperom Kini Vestom (Kanye West), osvojio je Grammy nagradu za najbolju saradnju na rep kompoziciji, a prodat je u više od 2 miliona primereka širom sveta.

Ulaznice za koncert u klub Diva Lounge biće u prodaji od 1. aprila 2012.

Informacije i rezervacije možete izvršiti putem broja: 011/22-02-828

Dodatne informacije o Estel dostupne na sledećem linku:
www.estellemusic.com 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Sveti Trifun 2020.
Manifestacija "Sveti Trifun 2020", uz podršku Udruženja vinara Beograda......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Fedde Le Grand na Freestyler-u

Po prvu put u Srbiji i Beogradu na splavu Freestyler - DJ Fedde Le Grand! 8. jun 2008. splav FREESTYLER, Domaća podrška: Dj...

The Belgrade Dixieland Orchestra

"The Belgrade Dixieland Orchestra" osnovan je 2001. godine i za izuzetno kratko vreme izrastao u značajnu kulturološku inst...

Popović tuži Karleušu zbog uvrede

Prvi čovek "Granda" najavljuje da će se sudski obračunati sa pevačicom zbog njenog bloga i izjava u medijima....