Početna » Specijal » Sport DANA »

Belgrade Foam Fest 2011.

 
Belgrade Foam Fest 2011.
ARHIVA
Sport DANA | dodato 15.08.2011.
Detalji

Mesto dešavanja: Beogradska Arena
Vreme dešavanja: 3.9.2011.
Cene ulaznica: 1200 dinara

 
 

Bgd Foam Fest je najspektakularniji muzičko-scenski događaj kod nas. Nastao je 2009.godine i od tada ga je tokom te i naredne, 2010. godine posetilo više od 40000 ljudi.

Line up trećeg Bgd Foam Festa zasigurno će biti zapamćen kao jedan od najekskluzivnijih do sada, čime će prevazići očekivanja mnogih obožavatelja vrhunske klubske muzike.
.Inovativna, najsavremenija scenska, audio i video tehnika, laseri, akrobacije, živi performansi i jedinstveni spektakl u peni, samo su deo ovog dvanaestočasovnog festivala.

Najčuvenija svetska DJ imena današnjice kao što su Benny Benassy, David Morales, Axwell, Sebastian Ingrosso, Sandy Rivera, Stereo Palma, Cujoši Suzuki i drugi, svoje nastupe na Bgd Foam Festu okarakterisali su kao najoriginalniji momenat u karijeri.

Ipak, najupečatljiviji deo Bgd Foam Festa predstavljaju posetioci, koji te noći ujedinjuju energiju i postaju kao jedan. Zato možemo reći da je Bgd Foam Fest najveća pena žurka na svetu, koja ujedinjuje ljude kroz muziku i dobar provod.

Beograd će i ove godine, 3.septembra, imati čast da predstavi svoj treći po redu Bgd Foam Fest. Već je poznato da se Bgd Foam Fest organizuje jednom godišnje, krajem leta u našem glavnom gradu i da svake godine predstavlja nove scenske, video i audio efekte. Svake godine predstavlja nešto novo, ali energija publike je nešto što se ne menja. Kapije Beogradske Arene otvaraju se 3.septembra u 20 h, a zatvaraju 4. septembra u 8h. Line up trećeg Bgd Foam Festa zasigurno će biti zapamćen kao jedan od najekskluzivnijih do sada, čime će prevazići očekivanja mnogih obožavatelja vrhunske klubske muzike.

U prodaju će biti pušteno nešto manje karata nego prethodne dve godine, oko 15000, zbog vrlo zahtevne scenografije koju ćemo 3. septembra predstaviti. Broj karata u VIP ložama se neće menjati i ostaće na 1000 karata. Vlasnici VIP karata imaće jedinstvenu priliku da Bgd Foam Fest osete na potpuno jedinstven način, koji podrazumeva privatni prostor sa najboljim pogledom na scenu, zaseban ulaz i osoblje, ekskluzivan izbor hrane i pića, kao i mnoge druge pogodnosti. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Opel Insignia sa najmodernijim IntelliLux LED® Pixel svetlima
Nova adaptivna IntelliLux LED® Pixel svetla sada imaju 84 LED elementa po jednom faru...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Pripreme za We Run Belgrade

Miloš Ćuk i Dušan Mandić – reprezentativci Srbije u vaterpolu svakodnevno održavaju kondiciju......

Evropski studentski kamerni orkestar

Evropski studentski kamerni orkestar organizovan je kao deo projekta "Proširenje učešća na putu ka članstvu". Sa ciljem ...

Bebel Gilberto

Međunarodno priznata i Gremi nagrađena brazilska pevačica Bebel Žilberto nastupiće u Beogradskoj areni, 18. jula! ...