Početna » Specijal » Sport DANA »

Share festival 2011.

 
Share festival 2011.
ARHIVA
Sport DANA | dodato 22.03.2011.
Detalji

Vreme dešavanja: od 7. do 9. aprila. 2011
Mesto dešavanja: Dom Omladine, Tube, Gun, KC Grad, Plastik, Mint (Beograd)
Cena ulaznice: 3990 din. (promo), 5.990 din. (redovna)

 
 

SHARE Conference je nova forma festivala pokrenuta od strane State of Exit Fondacije. Po prvi put u regionu istovremeno ćemo okupiti međunarodne zvezde internet i društvenog aktivizma, umetnike iz sfere novih medija i priznate muzičare.

Tuborg podrška ovom festivalu predstavlja samo logičan sled događaja sa SHARE by NIGHT with TUBORG gustim rasporedom žurki i živih nastupa koji će ujediniti scenu beogradskih klubova u zajednički festivalski duh.
Inovativna SHARE by Day edukativna platforma i intenzivne SHARE by Night with Tuborg žurke, predstavljaju dve programske celine festivala. Kroz forme nastupa, predavanja, radionica i izložbi koje će voditi predstavnici giganata kao što su Google, Harvard, MIT , marketinški magovi iz tima Baraka Obame, Beograd će postati mesto razmene novih znanja, ideja i zabave. Dom Omladine sa 3 sale je centralna lokacija festivala, a još 8 beogradskih klubova ugostiće oko 700 regionalnih lidera mišljenja i 15.000 domaćih i inostranih posetilaca. Jedinstvena narukvica predstavlja ulaznicu za preko 100 dešavanja u okviru festivala.

Ideologija projekta SHAREConference je u slobodnoj razmeni ideja, informacija i kulturnih proizvoda. SHARE će raditi na podsticanju ideje društvene solidarnosti, ohrabrujući druge da podele svoje iskustvo, znanje i kao do sada - dobru muziku.

SHARE BY DAY
je jedinstvena edukativna platforma koja predstavlja nove forme društvenog aktivizma, promoviše sadržaje iz polja Interneta, novih medija i muzike koji do sada nisu viđeni u regionu. Renomirani diskdžokeji izaćiće iz svojih primarnih uloga i demonstrirati koje su im veštine i znanja potrebni da bi ostali na vrhuncu. To uključuje eksperimentalne radionice zvuka, predavanja o alternativnim sistemima kontrole i produkciji u realnom vremenu. Predavanja, radionice i izložbe ugostiće i aktiviste i umetnike zahvaljujući kojima postmoderno društvo ima nadu da će očuvati sve oskudniju slobodu izraza. U ovoj sferi, pokrenuće se pitanja dostupnosti i slobode informacije. Govornici će razmatrati ulogu društvenih, ekonomskih i političkih faktora u tom procesu. Ovaka tematika podstaknuta je velikim probojem društvenih medija u vladine sektore, kao i mobilisanjem savremenih digitalnih plemena koja se bore za ljudska prava.

Do sada su svoje učešće na festivalu potvrdili predavači iz oblasti internet aktivizma na čije se znanje oslanjaju predsednički štabovi i giganti kao što su Google, Twitter, Harvard i MIT.

SHARE BY NIGHT with Tuborg
Podržavajući moderne muzičke pravce i izvođače, Tuborg je već godinama unazad sinonim za dobru zabavu, brend konstantno posvećen inovativnosti. Tako da Tuborg podrška ovom festivalu predstavlja samo logičan sled događaja sa SHARE by NIGHT with TUBORG gustim rasporedom žurki i živih nastupa koji će ujediniti scenu beogradskih klubova u zajednički festivalski duh. Klubovi će funkcionisati kao bine festivala, a jedinstvena narukvica predstavljaće ulaznicu u sve klubove. Pored Doma Omladine kao centralne lokacije sa 3 bine, posetioci mogu slobodno da cirkulišu po ostalim klubovima i tako isprate jak tempo kvalitetnog muzičkog programa. Ostale bine činiće programski najrazvijeniji klubovi u Beogradu: Tube, KC Grad, Gun, Energija, Plastic, 20/44 i mnogi drugi.

Diskdžokeji čiji se stilovi daju deklarisati jedino imenom pod kojim se predstavljaju i bendovi koji svojim radom stvaraju nove podžanrove, prirediće zabavu i zvuk koji ne prave kompromise sa tržištem.

Procitajte vise na: www.shareconference.net 
 
 
Za Vašu pažnju
 
64. Međunarodni beogradski sajm knjiga
Beogradski sajam knjiga, 64. po redu, uz učešće oko 500 izlagača, održan je od 20. do 27. oktobra na Beogradskom sajmu, pod sloganom „Pismo=Glava“. ...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Nokia MGYT 4 zurka

Ukoliko ste fanovi najboljeg evropskog electro zvuka, Nokia će vas još jednom obradovati, četvrtom u nizu žurki Music Get...

Splav RIVER - 17.06.12.

Bili smo na legendarnoj nedeljnoj žurci R'N'B Dj PLAYA na splavu Riiiiiiveeeeerrrrrr!!!...

15 000 ljudi posetilo Cinema City

U prva tri dana bioskope festivala Cinema City koji je otvoren 14. juna u Novom Sadu posetilo je preko 15 000 ljudi....