Početna » Specijal » Sport DANA »

11. Trenchtown festival

 
11. Trenchtown festival
ARHIVA
Sport DANA | dodato 08.03.2011.
Detalji

Festival i ove godine organizuje FOKUS Fondacija iz Subotice http://www.fokus-su.rs

 
 

Obaveštavamo vas da će se 11. po redu regionalni muzički festival Trenchtown održati od 29. aprila do 1. maja.

U fenomenalnom prirodnom okruženju Etno kampa nadomak Palića. Spremite se za tri dana najzabavnije šume na svetu!
Obaveštavamo vas da će se 11. po redu regionalni muzički festival Trenchtown od 29. aprila do 1. maja održati (kao i prethodnih godina) u fenomenalnom prirodnom okruženju Etno kampa nadomak Palića.

Predstavićemo vam i ove godine na dve bine najinteresantnije domaće i regionalne bendove, kao i aktuelne DJ-eve. Očekuje vas i veoma zanimljiv prateći program.

Svašta nešto imaćemo novo za vas, ali jedno vam garantujemo da se neće promeniti – opuštena Trench atmosfera tokom dana i već od ranog popodneva žurka koja će trajati do ranih jutarnjih časova.

Tokom dana možete se izležavati na prolećnom suncu ili učestvovati u povremenim sportskim aktivnostima naših kampera, pratiti interesantan dnevni kulturni program i uživati u tradicionalnoj vojvođanskoj kuhinji, a već od ranog popodneva kreće muzički program koji će svakog dana trajati skoro 16 sati!

Kamp, koji se nalazi u okviru festivalskog prostora, je prošle godine bio dupke pun – imali smo čak 700 šatora, a već se uveliko spremamo da ove godine primimo rekordan broj kampera iz Srbije i celog regiona.

Spremite se za tri dana najzabavnije šume na svetu!

Uskoro možete očekivati više informacija o izvođačima i prodaji ulaznica.

Trenchtown Festival 29.04. - 01.05.2011. Etno kamp Palić

Prošlogodišnji, deseti po redu regionalni muzički festival Trenchtown, posetilo je za tri dana oko 11.000 ljudi. Odlične koncerte održali su Veliki Prezir, Obojeni Program, Irie Maffia, Lollobrigida, Sunshine, Darkwood Dub, Psihomodo Pop, Prti Bee Gee, Irie FM, Stuttgart Online, Autopark… a super žurke svojim DJ nastupima priredili Filtercutter, Thunderloops, DJ Necone i nekoliko reggae Sound Systema. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Ring Ring na Belefu

Program svetske muzike u junu...

27. Beogradski Jazz Festival

Dom omladine Beograda, za 27. Beogradski Jazz Festival najavljuje koncerte vrhunskih majstora džeza. Oni će nastupati u okv...

Nelegalne karte za Santanu!

Jedine vazece karte za ovaj koncert su karte koje su odstamapne od strane Tiketline-a koje se mogu kupiti u : Bilet servisu, ...