Početna » Specijal » Vesti DANA »

Put pod noge - 42. Međunarodni beogradski sajam turizma

 
Detalji

Beogradski sajam
Bulevar vojvode Mišića 14
11000 Beograd

 
 

Pod sloganom „Put pod noge“ od 20. do 23. februara 2020. godine u halama Beogradskog sajma predstaviće se najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri,

„Put pod noge“ od 20. do 23. februara 2020. godine u halama Beogradskog sajma
vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur-operatori, koji će promovisati najnovije trendove u međunarodnoj turističkoj industriji, nove koncepte i mogućnosti za putovanja, kao i perspektive u razvoju turističkog biznisa.

Sajam i ove godine, uz visok organizacioni, sadržajni i profesionalni nivo, prateći najnovije trendove u turizmu i pratećim granama, stremi da zadovolji potrebe svih učesnika i privuče još veći broj izlagača, poslovnih posetilaca i najšire publike.

Očekuje se veliki broj izlagača, ali i novih destinacija, kao i prethodnih godina. Pored ostalih, premijerni nastup na Sajmu turizma imaće Ukrajina, dok se Ujedinjeni Arapski Emirati i Kuba, posle kratko odsustvovanja, vraćaju na sajam.

Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Egipat, zemlja koja prepoznatljivom ponudom privlači posetioce iz celog sveta. U sajamskom nastupu u hali 1 Beogradskog sajma na 200m2 u fokusu koncepta njihovog nastupa biće nekoliko turističkih aduta: brojne destinacije na Crvenom moru, ronjenje u Šarm El Šeiku, raznolika i ukusna gastronomska ponuda, kao i otvaranje novog muzeja u blizini piramida.

Srbija, zemlja domaćin Sajma turizma, predstaviće ponudu domaćih prirodnih lepota i znamenitosti, uzbudljivih gradova, kapacitete hotela i odmarališta, turističkih centara, kao i raznovrsne sadržaje za odmor, zabavu, zdravstveni oporavak, sport, rekreaciju i avanturu, koje su deo turističkih aduta kojima Srbija pleni na globalnom turističkom tržištu.

Beogradski sajam turizma pokretač je jačanja svih grana turizma i ugostiteljstva u Srbiji i regionu, te će se tradicionalno istovremeno odvijati još tri manifestacije koje rastu svake godine po obimu i broju učesnika: 11. Međunarodni sajam vina BeoWine, 16. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA-OPREMA i 16. Sajam suvenira „Vidi Srbiju“.

Radno vreme:

20, 21, 22. februar: 10:00 – 19:00 časova
23. februar: 10:00 – 18:00 časova


Cena ulaznice:

pojedinačna ulaznica – 400 RSD
porodična ulaznica (roditelji sa decom do 16 godina) – 800 RSD
grupna ulaznica – 300 RSD
grupna ulaznica za đake i studente – 300 RSD
parking (po satu) – 200 RSD

Grupna poseta podrazumeva posetu najmanje osam osoba/učenika.
Za kupovinu grupnih ulaznica potrebno je dostaviti spisak osoba sa punim imenom i prezimenom, overen pečatom firme ili škole i potpisom ovlašćenog lica.
Pogledaj i:

sajam

,

turizma

 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

5. Sajam vina

Od 27. februara do 2. marta na Beogradskom sajmu peti put se organizuje Međunarodni sajam vina....

51. Novogodišnji vašar

Pred nama je Nova - 2012. godina, ali i "51. Novogodišnji vašar", poslednja manifestacija u ovoj godini....

AKSA novobeogradski porodični dani

Prvi porodični sajam pod nazivom AKSA novobeogradski porodični dani svečano je otvoren u subotu 14. maja na platou ispred ...