Početna » Specijal » Vesti DANA »

Druženje sa STAR WARS junacima

 
Druženje sa STAR WARS junacima
ARHIVA
Vesti DANA | dodato 03.02.2012.
Detalji

Ova epizoda sage „Star Wars“ nikada do sada nije prikazana u našim bioskopima, te će sada publika imati priliku da je vidi ne samo u 3D tehnici, već i po prvi put na velikom platnu.

 
 

Povodom premijere filma „Star Wars epizoda I: fantomska pretnja 3D“ posetioci food courta u Ušće Shopping Centeru moći će tokom predstojećeg vikenda da pogledaju izložbu namenjenu ovom filmu.

Smeštena u „dalekoj, dalekoj galaksiji“, saga „Star Wars“ je kao stvorena za 3D iskustvo, a epizoda „Fantomska pretnja“ obiluje nekim od najuzbudljivijih i najspektakularnijih scena iz sage.
Izložba će se održati od 10 do 22h, a posetioci će moći da se druže sa Dartom Vejderom, Džedajima, Čubakom i ostalim herojima poznatog filmskog serijala od 17 do 20h.

Premijera prve epizode jednog od najpoznatijih filmskih serijala u 3D-u zakazana je za 8. februar u 20 časova u bioskopu „Cineplexx“. Od 9. februara film će biti na redovnom bioskopskom repertoaru.

Ova epizoda sage „Star Wars“ nikada do sada nije prikazana u našim bioskopima, te će sada publika imati priliku da je vidi ne samo u 3D tehnici, već i po prvi put na velikom platnu.

Smeštena u „dalekoj, dalekoj galaksiji“, saga „Star Wars“ je kao stvorena za 3D iskustvo, a epizoda „Fantomska pretnja“ obiluje nekim od najuzbudljivijih i najspektakularnijih scena iz sage – od invazije Nabe, preko potera u svemiru, do bitke svetlosnim mačevima između Darta Mola i Džedaja. Konverzija filma u 3D urađena je sa krajnjim poštovanjem prema izvornom materijalu i prema tehnološkim izvedbama i umetničkim zamislima autora.



 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Romantična komedija otvara Cineplexx

Svečanom premijerom prvog domaćeg filma snimljenog u potpunosti digitalnom tehnologijom, „Praktični vodič kroz Beograd ...

Izložba ambasade Izraela u Beogradu

Tržni centar Delta city u saradnji sa Ambasadom Izraela u Beogradu predstavlja izložbu fotografija......

Ivana Španović u novoj Nike kolekciji

Posle kraće pauze u takmičarskom kalendaru, Ivana Španović, najbolja srpska atletičarka i ambasador Nike-a, počela je ...