Početna » Specijal » Vesti DANA »

Druženje sa STAR WARS junacima

 
Druženje sa STAR WARS junacima
ARHIVA
Vesti DANA | dodato 03.02.2012.
Detalji

Ova epizoda sage „Star Wars“ nikada do sada nije prikazana u našim bioskopima, te će sada publika imati priliku da je vidi ne samo u 3D tehnici, već i po prvi put na velikom platnu.

 
 

Povodom premijere filma „Star Wars epizoda I: fantomska pretnja 3D“ posetioci food courta u Ušće Shopping Centeru moći će tokom predstojećeg vikenda da pogledaju izložbu namenjenu ovom filmu.

Smeštena u „dalekoj, dalekoj galaksiji“, saga „Star Wars“ je kao stvorena za 3D iskustvo, a epizoda „Fantomska pretnja“ obiluje nekim od najuzbudljivijih i najspektakularnijih scena iz sage.
Izložba će se održati od 10 do 22h, a posetioci će moći da se druže sa Dartom Vejderom, Džedajima, Čubakom i ostalim herojima poznatog filmskog serijala od 17 do 20h.

Premijera prve epizode jednog od najpoznatijih filmskih serijala u 3D-u zakazana je za 8. februar u 20 časova u bioskopu „Cineplexx“. Od 9. februara film će biti na redovnom bioskopskom repertoaru.

Ova epizoda sage „Star Wars“ nikada do sada nije prikazana u našim bioskopima, te će sada publika imati priliku da je vidi ne samo u 3D tehnici, već i po prvi put na velikom platnu.

Smeštena u „dalekoj, dalekoj galaksiji“, saga „Star Wars“ je kao stvorena za 3D iskustvo, a epizoda „Fantomska pretnja“ obiluje nekim od najuzbudljivijih i najspektakularnijih scena iz sage – od invazije Nabe, preko potera u svemiru, do bitke svetlosnim mačevima između Darta Mola i Džedaja. Konverzija filma u 3D urađena je sa krajnjim poštovanjem prema izvornom materijalu i prema tehnološkim izvedbama i umetničkim zamislima autora. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
16. Beogradski salon vina
16. Beogradski salon vina, biće održan 6. i 7. decembra 2019. u hotelu Hyatt Regency...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

95. Rođendan džeza

95. ROĐENDAN DŽEZA, kulturna manifestacija jedinstvena u Evropi, održaće se od 24. do 26. februara, u kultnom prostoru Kl...

Ko je BRŽI ???

Prisustvovali smo promotivnoj trci "Nike Free Running" u kojoj se naš poznati atletičar i promo lice prvog "City Run"-a, Ig...

Finale izbora za malu Zlatokosu

Finale izbora za malu Oriflame Zlatokosu biće održano u subotu, 22. januara, u glavnom holu TC "Delta City" na Novom Beogra...