Početna » Specijal » Vesti DANA »

Štrumpfovanje u TC Ušće!

 
Štrumpfovanje u TC Ušće!
ARHIVA
Vesti DANA | dodato 04.08.2011.
Detalji

Mesto dešavanja: TC Ušće, Beograd
Vreme dešavaja: od 05. do 10. avgusta, od 12 do 20 časova

 
 

Pozivamo vas da zajedno štrumpfujemo u TC Ušće od 05. do 10. avgusta, od 12 do 20 časova!

U Štrumpf kutku imaćemo priliku da se upoznamo sa Štrumpfovima i da zajedno crtamo omiljene Štrumpfove.

Druženju će prisustvovati i glumci koji su pozajmili glasove malim, plavim bićima, Dragan Vujić Vujke, Mina Lazarević, Boda Ninković, Jadranka Bugarski i drugi.

Zahvaljujući kompaniji Sony bićete u prilici da gledate 3D trejler filma Štrumpfovi, kao i da dobijete fotografiju – uspomenu na štrumpfovanje.

Izdavačka kuća Evro Giunti imaće svoju prodajnu izložbu, svih 5 dana, pa će deca moći da rešavaju njihove mozgalice na temu Štrumpfova, a kompanija Schleich izložiće svoje štrumpf figurice.

Pridružiće nam se i gospođa Mirjana Stevanović, kolekcionarka i zaljubljenik u mala plava bića i omogućiti da vidimo njenu, najbogatiju kolekciju Štrumpfova u Srbiji.

Svi učesnici likovne radionice, tokom dana promocije, će moći da pronađu svoj rad na Facebook stranici Naxi radija i da pozovu svoje prijatelje da glasaju za njih. Najbolja tri očekuju štrumpfovske nagrade!

Veliko finale ovih uzbudljivih akcija jeste premijera filma Štrumpfovi 3D, u bioskopu Kolosej Multiplex, u sredu 10. avgusta.

Vidimo se tamo i štrumpfujmo zajedno!Pogledaj i:

strumpfovi

,

tc usce

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
ARZAMAS
„Arzamas je roman o sreći i smrti koje se sudaraju kroz svakodnevni život majke koja odlazi i ćerke koja ostaje...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Dan zaljubljenih - Dan najlepših želja

Soko Štark poziva zaljubljene da u nedelju 14. februara posete štand ove kompanije u tržnom centru Ušće i učestvuju u t...

UNICEF kreativne radionice

Dečaci i devojčice, koji su danas bili u UŠĆE šoping centru imali su priliku da dobiju UNICEF džepni priručnik, koji d...

Carlsberg podržao The police

Predstavnici kompanije Carlsberg Srbija i Music Star Production-a danas su u Movie baru najavili veliki koncert legendarnog ...