Početna » Specijal » Vesti DANA »

L'Oréal Paris Cinemania

 
L'Oréal Paris Cinemania
ARHIVA
Vesti DANA | dodato 05.11.2010.
Detalji

L'Oréal Paris Cinemania 2010
29. oktobar - 5. novembar 2010. godine, Sava Centar, Beograd
31. oktobar - 7. novembar 2010. godine, Spens, Novi Sad

 
 

Tradicionalna revija filmova L'Oréal Paris Cinemania, koja slavi večnu lepotu kinematografije, se ove godine održava od 29. oktobra do 5. novembra u beogradskom Sava Centru a dva dana kasnije i u Novom Sadu, tačnije od 31. oktobra do 7. novembra.

Kompanija [i]L'Oréal Paris[/i] je kao i svake godine do sad, tokom trajanja revije obezbedila niz atraktivnih pratećih aktivnosti i poklone za posetioce.
Osamnaesta po redu revija holivudskiih ostvarenja, u organizaciji distributerske kuće Tuck i kompanije L'Oreal Paris, pruža šansu publici da pogleda veliki broj aktuelnih i kvalitetnih filmskih ostvarenja.

Reviju eksluzivno otvara najnoviji film reditelja Olivera Stouna, "Wall Street: Novac nikad ne spava", sa Majklom Daglasom u glavnoj ulozi. To je ujedno i jedinstvena prilika publici da pogleda ovaj film, obzirom da kasnije ne ulazi u redovnu bioskopsku distribuciju.

Pred beogradskom i novosadskom publikom će se naći ukupno 16. premijernih ostvarenja, među kojima distributerska kuća Tuck pored filma "Wall Street: Novac nikad ne spava", predstavlja još tri a to su: "Društvena mreža" Dejvida Finčera, "Red" sa Brusom Vilisom a direktno sa festivala iz Venecije, dolazi film Bena Afleka, "The Town".

Kompanija L'Oréal Paris je kao i svake godine do sad, tokom trajanja revije obezbedila niz atraktivnih pratećih aktivnosti i poklone za posetioce.

Prodaja karata počinje 11. oktobra na blagajnama Sava Centra, bioskopa Tuckwood Cineplex kao i putem MOBI-karta usluge.

Program L'Oréal Paris Cinemania 2010 možete pogledati u delu multimedia. 
 
 

LOKACIJA I VREME

Nema unosa u repertoaru za ovaj objekat
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Fanovi izabrali pesme

U utorak 23. marta u popodnevnim časovima završeno je glasanje za numere, koje bi fanovi Plavog orkestra želeli da čuju n...

"Pandora’s box was blue"

"Zidni crtež, mural, kao i grafiti, stencili i zidne poruke, najčešće su radovi motivisani potrebom onog ko ih stvara, da...

Svetski Dan Štrumpfova!

Beograd sutra, 25. juna, obeležava Svetski Dan Štrumpfova, na Naxi plaži ispred Ušće Shopping Centra! ...