Početna » Fun » Vikend automobil »

Chevrolet se sprema za proslavu

 
Detalji

Na 80. Međunarodnom salonu automobila u Ženevi, Chevrolet će pružiti mali uvid u ono što će kupci videti u salonima evropskog Chevroleta u narednih pet godina.

 
 

Nakon modela Cruze 2009. i Spark 2010. godine, 2011. godina, godina kada slavimo stogodišnjicu postojanja, će doneti pet novih i uzbudljivih Chevroleta za Evropu,

Zvezda Chevroletovog štanda u Hali 2 će biti Aveo RS izložbeni automobil, koji će proslaviti svoju evropsku premijeru nakon svetskog debija na Severoameričkom Međunarodnom salonu automobila prošlog meseca.
Na 80. Međunarodnom salonu automobila u Ženevi, Chevrolet će pružiti mali uvid u ono što će kupci videti u salonima evropskog Chevroleta u narednih pet godina.


2011. godine, Chevrolet će lansirati sasvim novi porodični kombi, zasnovan na konceptu izložbenog automobila Orlando show car, i legendarni Chevrolet Camaro u kupe i kabriolet varijanti.

Zvezda Chevroletovog štanda u Hali 2 će biti Aveo RS izložbeni automobil, koji će proslaviti svoju evropsku premijeru nakon svetskog debija na Severoameričkom Međunarodnom salonu automobila prošlog meseca. Ovaj izložbeni automobil poseduje dinamičan izgled i predstavlja preteču Avea nove generacije. Duži, širi i prostraniji od prethodnog Avea, Aveo RS se odlikuje bogatijim dizajnom kako unutra tako i spolja, i predstavlja mnoge posebne opcije koje će biti potencijalno dostupne kod sledeće generacije ovog automobila.

Aveo RS izložbeni model se pogoni izuzetno efikasnim 1.4L Ecotec motorom sa turbopunjenjem i 138 konjskih snaga (103 kW). Ručni menjač sa šest stepeni prenosa izveden je tako da automobil pruža nadahnjujuće iskustvo prilikom vožnje.

"Aveo RS jasno pokazuje da smo spremni za veliki korak unapred u segmentu malih automobila. Novi Aveo koji dolazi u Evropu 2011. godine, će biti potpuno u skladu sa privlačnim novim Cruze i Spark modelima, našim potpuno novim adutima u segmentu kompaktnih i malih automobila," rekao je Brannon.Pogledaj i:

chevorlet

,

zeneva

,

sajam

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Foto sajam

Trodnevni događaj posvećen afirmaciji fotografije kao umetničkog objekta...

Oduvek i zauvek graditi

Od 16. do 20. aprila održaće se, na Beogradskom sajmu, 39. Međunarodni sajam građevinarstva – SEEBBE....

Sajam zaštite i bezbednosti

Specijalizovana sajamska manifestacija "Zaštita i bezbednost" svečano je otvorena na Beogradskom sajmu i trajaće do 30. ma...