Početna » Fun » Vikend automobil »

Italijanske moto-jakne

 
Detalji

Cene kratkih jakni su, zavisno od modela, od 11.000 do 14.900 dinara, a dugih od 12.900 do 17.800 dinara.

 
 

Ponudu visokokvalitetnih moto-jakni, pantalona i rukavica italijanskog proizvođača Moto One, beogradski Maxmoment moto nedavno je obogatio izborom novih modela.

U ponudi su muške i ženske, duge i kratke motociklističke jakne sa atestiranim protektorima – zaštitnicima na ramenima, laktovima i meku zaštitu na leđima.
Uprkos tome što po kvalitetu i dizajnu ne zaostaju za onima koji izlaze iz pogona proizvođača sa zvučnijim imenima, njihova cena je gotovo upola manja.
U ponudi su muške i ženske, duge i kratke motociklističke jakne sa atestiranim protektorima – zaštitnicima na ramenima, laktovima i meku zaštitu na leđima. Sve su sa postavom koja se skida, pa se mogu nositi u različitim vremenskim uslovima. Muškarcima na raspolaganju po pet modela dugih i kratkih jakni, dok se lepšem polu nude jedna duga i dve kratke jakne. Posebno se izdvaja jakna koja se može da se nosi i kao deo poslovne odeće (preko odela, recimo), za koju Italijani kažu da je praktična za svako vreme i priliku.

Cene kratkih jakni su, zavisno od modela, od 11.000 do 14.900 dinara, a dugih od 12.900 do 17.800 dinara. Oni kojima su potrebne rukavice, takođe imaju mogućnost velikog izbora, po cenama od 1.900 do 6.000 dinara. Uvoznik najavljuje da će kupce uskoro obradovati i sezonskim sniženjem svih cena.

Podsećamo da specijalizovana prodavnica Maxmoment moto, po veoma povoljnim cenama, u stalnoj ponudi ima veliki izbor opreme za zaštitu motocikala i skutera od krađe, italijanskog proizvođača Lampa. To su posebne vrste sajli, katanci za disk-kočnice, lanci sa katancem koji imaju kodiran ključ, pa čak i katanci sa alarmom za disk-kočnice.
 
 
 
Za Vašu pažnju
 
“Best Buy Automobil u Evropi 2020.”: Opel Corsa
Opel Corsa osvojio prestižnu nagradu „Best Buy Automobil godine u Evropi 2020.”...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

STIG je Ben Kolins

Britanski sud odbio da se zabrani objavljivanja identiteta misterioznog vozača u belom kombinezonu....

OPEL - Ponuda komercijalnih vozila

Tokom BG Car Show-a koji će se održati od 22 do 28.marta u Beogradu Opel Srbija je pripremila veoma atraktivnu ponudu komer...

Hyundai - Besplatan kontrolni pregled

Hyundai auto Beograd je 9. juna počeo veliku letnju servisnu akciju, tokom koje se do kraja jula svim dosadašnjim kupcima o...