Početna » Fun » Vikend automobil »

IAA-Frankfurt Motor Show

 
Detalji

Smart fortwo elektricno vozilo, koje ce se proizvoditi u Hambach-u, Francuska od sredine novembra 2009 je jedan od istaknutih modela koje ce publika moci da vidi na ovogodisnjem Salonu u Frankfurtu.

 
 

Medjunarodni salon automobila, 63. po redu, danas je i zvanicno otvorio vrata za predstavnike medija.

Mercedes-Benz brend ce proslaviti svetsku premijeru dva nova modela: E-Class karavan i SLS AMG.
Od 15-27. septembra za sve posetioce štanda kompanija Daimler AG ce predstaviti široku lepezu uzbudljivih i novih modela.
Mercedes-Benz brend ce proslaviti svetsku premijeru dva nova modela: E-Class karavan i SLS AMG. Takodje, zvezda standa ce svakako biti i B-Class F-Cell, koja ce ove godine biti prvi Mercedesov automobil sa gorivnom celijom koji ce se naci u serijskoj proizvodnji.

Osim toga, veoma blizu da se nadje u proizvodnji je i Concept Blue Zero E-Cell Plus elektricno vozilo, kojim Mercedes-Benz jos jednom pokazuje snagu i inovativnost u automobilskoj industriji. Ovo vozilo kombinuje ekolosku mobilnost u gradskoj vožnji i snagu za duzi put. Dodatno, Mercedes-Benz ce predstaviti i Vision S500 Plug-in HYBRID, luksuzno vozilo sa potrošnjom od 3 litara na 100km.

Smart fortwo elektricno vozilo, koje ce se proizvoditi u Hambach-u, Francuska od sredine novembra 2009 je jedan od istaknutih modela koje ce publika moci da vidi na ovogodisnjem Salonu u Frankfurtu. Druga generacija je opremljena visoko efikasnom litijum jonskom baterijom.
 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Osama - Kasaba u Njujorku
Živopisna i ekspresivna priča o odrastanju, prijateljstvu, ljubavi i ratu u formi romana......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Polovni "nemci" najbolje se prodaju

Zašto Srbi i dalje imaju najveće poverenje u nemačke automobile?...

Ne morate baš svuda kolima...

Ako malo bolje razmislite, videćete da vam se ne isplati da baš svuda idete kolima: em mnogo košta, em zagađuje prirodu....

Kako izgleda kada imate sudar

Na mnogo načina možete biti umešani u saobraćajnu nesreću; možete biti krivac isključivo vi, a može se desiti da potp...