Početna » Fun » Vikend automobil »

Uz specijalan popust i lopta-relikvija

 
Detalji

Budući da se tog dana odigravala kvalifikaciona utakmica za odlazak na Svetsko prvenstvo u fudbalu između naše i reprezentacje Austrije, Grand Motors i mreža njegovih dilera su odobravali dodatan popust na neke modele i verzije Fordovih automobila.

 
 

Slobodan Ranđelović iz Zaječara kupio Ford Kugu uz dodatan popust, a na poklon dobio fudbalsku loptu sa potpisima naših reprezentativaca.

Ovo je prvi Fordov model u mojoj vozačkoj karijeri.
Shodno obećanju da će kupce vozila izloženih u prodajnim salonima na Novom Beogradu, u Subotici, Novom Sadu, Čačku i Nišu u danima fudbalskih fešti nagraditi dodatnim popustom i specijalnim poklonima, predstavnik Grand Motorsa, generalnog uvoznika Forda, 10. juna je novom vlasniku modela Kuga, gospodinu Slobodanu Ranđeloviću, uz ključeve uručio i fudbalsku loptu sa potpisima naših reprezentativaca i selektora, Radomira Antića.
„Ovo je prvi Fordov model u mojoj vozačkoj karijeri. Dvostruko sam srećan: kupio sam izvanredan automobil i dobio poklon koji sanja svaki zaljubljenik u fudbal“, kaže četrdesetčetvorogodišnji veterinar iz Zaječara. Ford Kugu je kupio 6. juna, u Grand Motorsovom salonu na Novom Beogradu. Budući da se tog dana odigravala kvalifikaciona utakmica za odlazak na Svetsko prvenstvo u fudbalu između naše i reprezentacje Austrije, Grand Motors i mreža njegovih dilera su odobravali dodatan popust na neke modele i verzije Fordovih automobila. Tako je Kuga sa dvolitarskim dizel motorom (136 KS) i paketom opreme Trend koju je kupio gospodin Ranđelović bila jeftinija za još tri odsto u odnosu na akcijsku cenu, pa ju je srećan Zaječarac kući odvezao za nepune 22.500 evra.
 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Etno selo Babina Reka
Etno selo Babina Reka se nalazi u lazarevačkoj opštini u sklopu sela Trbušnica......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Opel ADAM

Sa potpuno novim vozilom pod nazivom "ADAM", Opel po prvi put izbacuje na tržište mali, šik, gradski automobil....

Utvrdite poreklo svog automobila

Građani koji žele pouzdano da utvrde poreklo i verodostojnost podataka vozila mogu to da učine u laboratorijama Auto moto ...

Chevrolet Volt - Motor Trend 2011

Chevrolet Volt predstavljen kao Automobil godine za 2011. godinu od strane Motor Trend magazina....