Početna » Fun » Vikend automobil »

Zastava kamioni na sajmu automobila

 
Detalji

Ostala izložena vozila su iz standardnog proizvodnog programa Zastava kamioni.

 
 

Preduzeće ZASTAVA KAMIONI d.o.o,Kragujevac - u restrukturiranju, i ove godine, po 47. put, učestvuje na Međunarodnom salonu automobila.

Na 47. Međunarodnom Salonu automobila Zastava kamioni izlažu 4 eksponata iz game lakih komercijalnih vozila.
Preduzeće ZASTAVA KAMIONI izlaže svoj proizvodni program u Hali IV Beogradskog sajma.
Na 47. Međunarodnom Salonu automobila ZASTAVA KAMIONI izlažu 4 eksponata iz game lakih komercijalnih vozila.
Iz svoje raznovrsne ponude ZASTAVA KAMIONI posetiocima Salona automobila prikazuju modele game New Turbo Rival, ukupne nosivosti do 3,5 t, koji su prilagođeni zahtevima potencijalnih kupaca.
Najveći novitet na štandu ZASTAVA KAMIONI je prototip vozila New Turbo Rival 4x4, namenjen za ekstremno teške uslove eksploatacije. Ovaj model ima jači motor, stalni pogon 4x4, velike pneumatike, klirens od čak 300 mm, mogućnost blokade centralnog i zadnjeg diferencijala. Udobnost putnika je poboljšana ugradnjom klima uređaja, a po zahtevu kupaca moguće je ugraditi i dodatno grejanje. Takođe, kao opcional je predviđena blokada diferencijala u prednjem pogonskom mostu, kao i ugradnja RUN-FLAT uložaka koji omogućavaju kretanje vozila sa probušenim pneumaticima.
Ostala izložena vozila su iz standardnog proizvodnog programa ZASTAVA KAMIONI. Ova vozila ispunjavaju zahteve kupaca da imaju vozilo, kojim je osim prevoza robe, moguć i prevoz većeg broja putnika – modeli New Turbo Rival sa produženom kabinom 6+1 i 8+1. Prvi put je predstavljen i model minibusa za prevoz 16+1 putnika, opremljen anatomski udobnim sedištima koja se mogu podešavati po nagibu i širini, klima uređajem, dodatnim grejanjem, prtljažnim prostorom iznad glava putnika za odlaganje ličnog prtljaga.
Preduzeće ZASTAVA KAMIONI,d.o.o, Kragujevac – u restrukturiranju, planiralo je u ovoj godini prodaju 450 vozila, od čega 390 na domaćem tržištu i 60 vozila na ino tržištima.


 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Članovi Udruženja turističkih vodiča Srbije posetili Mladenovac
U sastavu sedamnaest Beogradskih opština nalazi se i gradska opština Mladenovac......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Fijat planira povećanje proizvodnje

Italijanski "Fijat" planira da u okviru programa restrukturisanja poveća proizvodnju automobila u Italiji za oko 40 procenat...

Otvoren Verano Motors u Banjaluci

Verano Motors Blue Box, najveći prodajno-servisni centar u Bosni i Hercegovini, svečano je otvoren 14. maja, uz prisustvo p...

Dacia Logan – AUTO BEST u 2005. godini

Dacia Logan izabrana je za AUTO BEST 2005. na izboru za automobil godine....