Početna » Fun » Vikend automobil »

Corsa E - idealna za grad i put

 
Detalji

Opel Corsa

Colour Edition, Start/Stop, 1.4 lit, 100 KS (B 1.4 NEJ 74 KW), 3 vrata

Motor: B 1.4 NEJ 74 KW (1.4 lit, 100 KS)

Menjač: MT6 - Manuelni menjač

Boja: James Blond - Sunny Melon

 
 

Ljubitelji automobila koji žele da osete vrhunsku vožnju, udobnost, komfor i sigurnost, imaju priliku da ostvare svoje snove.

Opel je pripremio ponudu modela popularnog na našem tržištu, sa opremom daleko ispred svoje klase. Vozili smo auto Opel Corsa - Corsa, Colour Edition, Start/Stop, 1.4 lit, 100 KS (B 1.4 NEJ 74 KW), 3 vrata1.2 85КS sa paketom opreme koji pruža komfor i bezbednost u vožnji kakv se očekuje od vozila nemačkog kvaliteta.

U udobnoj vožnji, u kojoj smo i mi uživali, prepunoj zabave, uživaće i mladi vozači, a samouvereno će odgovoriti i potrebama porodičnih ljudi. Corsa je savršena za uske gradske ulice, ali i dovoljno velika i udobna za duga putovanja na otvorenom putu i dužim relacijama. Corsa se može pohvaliti veoma bogatom opremom: klima uređaj, radio CD MP3, 4 vazdušna jastuka, električne podizače prednjih stakala, putni računar, kožom presvučen upravljač sa audio komandama, prednja svetla za maglu, tempomat, centralno zaključavanje vrata sa daljinskom komandom, automatsko paljenje brisača, ABS, metalik boju i još mnogo toga u zavisnosti od ličnih afiniteta i mogućnosti.

SPOLJAŠNJI DIZAJN
Upadljiva je i magnetski privlačna, nova Corsa prosto privlači. Sportska maska, profilisani farovi, fluidna linija krova, moćne zadnje proporcije... Genijalna iz svakog ugla.

EDICIJA BOJA
Za još višu personalizaciju, tu su konkretni paketi opreme. Kombinacijom i uklapanjem boja iz Kolor edicije, moguće je opremiti višim paketom, sa sportskim sedištima, kožnim volanom i specijalnim točkovima od lake legure od 16”. Odaberite svoje kombinacije boja unutra i spolja.

TEHNOLOGIJA OSVETLJNJA
Paljenjem biksenonskih farova postižete izuzetnu vidljivost noću. Integrisana ugaona svetla pomažu pri skretanju. Karakteristična Opelova LED svetla za dnevnu vožnju vode računa o tome da vas svi vide.

TOČKOVI
Točkovi mnogo govore o vama. Točkovima fantastičnog dizajna od 15” do 17” daćete automobilu svoj lični pečat i smanjiti neovešanu težinu za bolji osećaj u vožnji.

UNUTRAŠNJI DIZAJN
Visokokvalitetni materijali ekskluzivne izrade i srebrni detalji na opremi, praznik su za oči. Prijatna sedišta s potporom, dubokih kontura udobno će vas smestiti. Klasični instrumenti u hrono-stilu i savršeno pozicionirani ekrani i prekidači, omogućuju lako upravljanje zahvaljujući logičnom rasporedu.

POMOĆ VOZAČU
- Vrhunska funkcija Opel Eye jedan je od najbezbednijih i najnaprednijih sistema pomoći ugradjenih u automobil.
- Čitač saobraćajnih znakova prepoznaje i prikazuje ograničenja brzine i druge saobraćajne znake.
- Upozorenje za napuštanje saobraćajne trake upozorava vas zvučnim signalom kad izadjete iz trake bez uključenog pokazivača pravca.
- Indikator odstojanja obavešava vas o rastojanju od vozila ispred vas.
- Upozorenje na sudar s vozilom ispred detektuje eventualni prednji sudar i upozorava vas zvučnim signalom, vizuelnim signalom na ekranu i upozorenjem projektovanim na prednjem staklu.
- Pomoć za duga svetla detektuje vozila ispred vas, kao i ona koja vam dolaze u susret i automatski smenjuje duga i kratka svetla na biksenonskim farovima.
- Upozorenje na mrtav ugao detektuje vozila u zoni mrtvog ugla. Ukoliko date signal za promenu saobraćajne trake, zasvetleće vam upozorenje na desnom ili levom retrovizoru.

KARAKTERISTIKE SISTEMA ZA GREJANJE
Uživajte u luksuzu sedišta i volana s grejanjem. Zaboravite na struganje leda ili brisanje magle,ThermaTec prednje staklo ih nežno uklanja grejanjem. Uz zadnje staklo i retrovizore s grejanjem doprinosi čistom vidiku unutra i spolja.

REŽIM ZA GRADSKU VOŽNJU
Da vam bude još lakše. Progresivno servo upravljanje vezano za brzinu, smanjuje napor, doprinosi preciznosti upravljanja i štedi gorivo. Koristite City taster za režim gradske vožnje da dobijete dodatnu pomoć pri parkiranju i manevrisanju pri malim brzinama.

ESP®Plus
Držite stvari pod kontrolom na klizavom, masnom ili blatnjavom putu uz sistem ESP®Plus. Pomoć pri kretanju na uzbrdici sprečava vas da krenete unazad kad dignete nogu s kočnice na strmom nagibu.

INTELLILINK
Prvoklasni sistem za informisanje i zabavu: lako se povežite, slobodno govorite. IntelliLink radi sa sistemima iOS ili Android. Upotrebite 7” taktilni ekran, komande na volanu ili govorne komande. Dobijate mogućnost telefoniranja bez korišćenja ruku, kao i slušanja muzike i još mnogo toga preko Bluetooth® ili USB konekcije. Siri Eyes Free prepoznaje vaše govorne komande. Upotrebite ih za telefoniranje, puštanje muzike, slanje ili slušanje tekstuelnih poruka i mejlova.

POVEZIVANJE UREDJAJA
FlexDock® drži vaš telefon u vidnom polju, na dohvat ruke i konstantno napunjenim. DaljinskaBluetooth® i direktna USB konekcija olakšavaju prenos podataka i ažuriranje aplikacija.

RADIO PRIJEMNICI
Radio R 3.0 ima 4 x 20 vati, AM/FM, RDS-EON i opcioni DAB+.
CD 3.0 BT dodaje i CD plejer, dupli tjuner, Bluetooth® audio reprodukciju i telefoniranje bez korišćenja ruku, USB i DAB+ dostupni su kao dodatna oprema.

GAMA MOTORA
Veliki izbor pogonskih agregata. Kompletna Euro 6 gama od 51 kW (70 KS) do 85 kW (115 KS). Novi snažni, 3-cilindarski 1.0 Turbo motori male potrošnje menjaju značenje performansi i efikasnosti malih autombila. Dve ecoFLEX verzije, 1.0 Turbo od 66 kW (90 KS) i 1.3 CDTI od 70 kW (95 KS) maksimalno su ekonomične.

NOVI MENJAČI
Oba nova 1.0 Turbo motora dolaze s novim, lakohodnim 6-stepenim menjačem, koji povećava ušedu goriva i uživanje u vožnji. Uskoro stiže i novi automatski menjač Easytronic® 3.0: uživajte u komforu automatika uz ekonomičnost kao kod manuelnog menjača.

PAKETI OPREME
Svaka nova Corsa pripada jednom od pet paketa opreme: Selection, Enjoy, Color Edition, ili Cosmo. Ma koji da odaberete, vozićete izvanredan automobil.

Nova Corsa obezbedjuje spoj komfora, dobrih voznih karakteristika i praktičnosti u svojoj klasi.

Opel Corsu koju koju smo mi vozili i lepo se proveli, imala je ovu opremu i karakteristike:

Corsa, Colour Edition, Start/Stop, 1.4 lit, 100 KS (B 1.4 NEJ 74 KW), 3 vrata
Motor: B 1.4 NEJ 74 KW (1.4 lit, 100 KS)
Menjač: MT6 - Manuelni menjač
Boja: James Blond - Sunny Melon (AJU) (AJU)
Trim: Network Sunbeam (TANQ) (TANQ)

Pored standardne opreme slede i navedeni paketi i oprema.

Paketi opreme
Interior Color Pack SunnyMelon
(CJS) 80 €

Sight & Light Pack 1
(OCP)
• CE1 - Senzori za kišu
• TTW - Sistem automatskih svetala
• DD8 - Elektrohromatski unutrašnji retrovizor 100 €

Local Winter Pack
(LPZN)
• OBL Winter Pack
• KA1 - Grejači prednjih sedišta
• UVD - Grejač volana
• C50 Grejač prednjeg vetrobranskog stakla 350 €

Dodatna oprema
• 25W Xenon farovi + korner svetlo (T4F) 600 €
• Digital Audio System DAB/DAB+/DMB-R (U2Q) 240 €
• Radio AM/FM Stereo, Seek/Scan, Clock Dsp, Etr, MP3/WMA (Intelli
Link) USB, Aux/in, Wireless interface (UF7)
• Spoljne lajsne žute (3EE) 0 €
• Vozačev Cluster (DIC), 3.5 TFT monohrome, beli (UDC) 50 €
• Automatski klima uređaj jednozonski (C68) 990 €
• Parking senzori (ultrasonic), pozadi (UD7) 190 €
• Rezervni točak ekonomične veličine (čelik) 16 (N65) 50 €
• Spuštena sportska šasija sa suspenzijom (XJ2) 134 €
• Zatamljena zadnja stakla (AKO) 110 €

Cena:
• Cena vozila 13,050.00 €
• Paketi opreme 530.00 €
• Dodatna oprema 2,854.00 €
• Ukupno PDV 2,739.00 €
• Ukupno sa PDV 16,434.00 € (uračunatom ekološkom taksom – 139€)
UKUPNA CENA SA PDV-om : 16,573.00 € (30.01.2015.)

Za aktuelnu cenu, obratite se nekom ovlašćenom dileru ovih vozila u Srbiji.
Pogledaj i:

opel

,

corsa

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Nov Opel Meriva

Ko kaže da monokab vozila mraju da izgledaju poput kutije? Nova Opel Meriva proširuje mogućnsti dizajna dužom, nižom kro...

Astra Sports Tourer - pogodna za posao i porodicu

Opel nastavlja svoju uspešnu priču u C segmentu i to sa ni manje ni više nego dva modela......

Opel Astra GTC

Krunisana slava novog kompaktnog kupea u sportskom stilu pojaviće se na leto 2012. godine....