Početna » Fun » Vikend automobil »

Priznanje za Opel IntelliLux LED® Matrix Light

 
Detalji

• AUTOBEST žiri dodelio je priznanje za bezbednosnu tehnologiju, u novoj Astri;

• IntelliLux LED® matrix osvetljenje nudi permanentan, pun svetlosni snop bez zaslepljivanja ostalih učesnika u saobraćaju;

• Svetlosni sistem intenzivniji je i trajniji od konvencionalnih svetala.

 
 

Svako dobija ono što mu pripada: Novoj Astri je pripala nagrada „SAFETYBEST 2015“ za adaptivni IntelliLux LED® matriks sistem osvetljenja, koji postavlja aktuelne trendove.

Revolucionarni IntelliLux LED® matriks sistem osvetljenja obezbeđuje vožnju sa dugim svetlima koja ne zaslepljuju druge učesnike u saobraćaju.
AUTOBEST žiri, koji se sastoji od nezavisnih, stručnih novinara iz 26 evropskih zemalja, dodelio je ovo priznanje. Mišljenje žirija je bilo sledeće: „Tehnologija matriks svetala predstavlja revoluciju u domenu automobilskih sistema osvetljenja. Nakon obimnih testova koje su sproveli članovi Autobest žirija, sistem se pokazao do te mere efikasnim da je dobio nadimak „magični“. Osvajanjem ovog priznanja, Astra nastavlja uspeh Corse, koja je od AUTOBESTA dobila titulu „Automobil sa najboljim odnosom cene i kvaliteta u Evropi 2015.“.

Revolucionarni IntelliLux LED® matriks sistem osvetljenja obezbeđuje vožnju sa dugim svetlima koja ne zaslepljuju druge učesnike u saobraćaju, a biće dostupan po prvi put u C segmentu, i to u Astri, sa precizno određenim dodatnim troškom, koji je ekvivalentan konvencionalnim adaptivnim farovima. IntelliLux LED® matriks svetla predstavljaju više od čistih LED dugih svetala koja su u ponudi kod konkurencije. Intelligentan, dinamički sistem se automatski adaptira na aktuelne uslove u saobraćaju i u svakom momentu obezbeđuje najbolje moguće osvetljenje. Sa uvođenjem moćnih LED matriks farova, Opel je ovo remek delo tehnologije, ranije dostupno isključivo u klasi luksuznih automobila, učinio dostupnim širem auditorijumu.

„Mi smo tehnologiju napravili nezavisnom, učinivši inovacije pristupačnim, donevši ih u velikoserijska vozila. Naše LED matriks osvetljenje, IntelliLux, je savršen primer. Integracija LED tehnologije obezbeđuje izvanredne performanse tokom noćne vožnje, poboljšavajući na taj način bezbednost, kako za vozača tako i ostale učesnike u saobraćaju“, rekao je ushićeno Čarli Klajn (Charlie Klein), potpredsednik Inženjeringa vozila u Opelu. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Moskvičem do pakla
Drama “Moskvičem do pakla” građena je na autentičnoj priči o mladiću koji je u saobraćajnoj nesreći izgubio devojku....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Opel najavljuje električni automobil: Ampera-e

Novo Opel električno vozillo će srušiti barijere mobilnosti automobila na elektro-
pogon....

AGR sertifikovana Opelova sedišta

Izvanredna sedišta su isto tako karakteristična za Opel koliko je to kultna „munja“ na masci hladnjaka....

Opel se vraća u moto-sport

Proizvođač automobila iz Riselshajma može se pohvaliti dugom i uspešnom tradicijom u popularnim sportovima....