Početna » Fun » Vikend automobil »

Porudžbine za novu Astru

 
Detalji

Pored toga, poseduje i čitav niz inovativnih sistema asistencije, kao i brojne praktične detalje. Zadnja vrata na Astri Sports Tourer, primera radi, mogu da se otvaraju i zatvaraju pokretom stopala ispod zadnjeg odbojnika.

 
 

Opel je bio u centru pažnje na 66. Međunarodnom salonu automobila u Frankfurtu sa svetskom premijerom nove generacije Astre.

Do sedam mobilnih uređaja može biti povezano na Wi-Fi izvor internet signala („Hotspot“), koji dolazi sa moćnom antenom.
Ova premijera ujedno označava početak nove ere za kompaniju. „Naša nova Astra je najbolji Opel koji smo ikada napravili i sa mnogo aspekata predstavlja kvantni skok za Opel“, rekao je šef Opel grupe dr Karl-Tomas Nojman. „Kompletan tim je uradio neverovatan posao na novoj Astri. To je još jedno poglavlje u priči o našem povratku.“ Jedanaesta generacija Opelovog kompaktnog modela ne samo što je lakša, agilnija i efikasnija nego ikada ranije – ona takođe dolazi sa elementima koji su prethodno bili prisutni isključivo u višim segmentima.

Sa oko 30.000 porudžbina do sada, ovaj automobil je već ostvario veliki uspeh, mada će zvanično biti lansiran 10. oktobra.

Nova generacija Astre je bazirana na novoj, lakoj arhitekturi vozila. Na svaku komponentu se obratila pažnja u smislu optimizovanja mase, što je rezultiralo time da je novi model do 200 kilograma lakši u odnosu na odlazeću verziju.

Proizvođač iz Riselshajma je uveo revolucionarne tehnološke solucije sa novom generacijom IntelliLink info-zabavnih sistema, koji su sada kompatibilni sa Apple CarPlay i Android Auto funkcijama, uz Opel OnStar. Sistem personalne konektivnosti i servisni asistent je „anđeo čuvar“ i servis provajder. Do sedam mobilnih uređaja može biti povezano na Wi-Fi izvor internet signala („Hotspot“), koji dolazi sa moćnom antenom. „OnStar je jedinstven u Evropi.

Ipak, to nije sve, jer nova Astra nastavlja da „zabrinjava“ klasu luksuznih automobila, kao što je navedeno u reklamnoj kampanji. Nova Astra je prvo vozilo (u C segmentu), koje u ponudi ima inteligentni IntelliLux LED® matrix sistem osvetljenja bez zaslepljivanja.

Pogledaj i:

opel

,

astra

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Korešpodencija
Korešpodencija - je rađena prema tekstu Borislava Pekića, čiju dramatizaciju je radio Borislav Mihajlović Mihiz, a sve to u režiji Gorčina Stojanovića koji je u Zvezdara teatru prvi put režirao pre 20 godina....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Opel svetlima noć pretvara u dan

„Opelov“ sistem inteligentnih svetala AFL+ motri na sve uslove na putu i sam uključuje najoptimalniji snop....

Opel Insignia: Još jedna nagrada

Po drugi put u dve godine, Opel Insignia OPC Sport Turer je osvojila nagradu "Najbolji sportski automobil godine" (Best Car o...

Opel Insignia GSi pokorila Nirburgring

Opel Insignia GSi je precizan instrument. Deset milimetara je bliže tlu nego standardna Insignia i najamanje 160 kilograma j...