Početna » Fun » Vikend automobil »

Za opremu ispred klase

 
DetaljiAkcija traje do 30.06.2014.

 
 

Svi ljubitelji Opela koji žele da osete vožnju vrhunskog automobila, udobnost, komfor i sigurnost, sada imaju priliku da ostvare svoje snove.

U ponudi su Opel Corsa 1.2 85КS i Opel Astra 1.4 TURBO 140КS, sa Active paketom opreme.
Opel je pripremio specijalnu ponudu svojih modela popularnih na našem tržištu sa opremom daleko ispred svoje klase. U ponudi su Opel Corsa 1.2 85КS i Opel Astra 1.4 TURBO 140КS, sa Active paketom opreme koji pruža komfor i bezbednost u vožnji kakva se očekuje od vozila nemačkog kvaliteta.

Opel Corsa će ispuniti želje i najzahtevnijih kupaca. U udobnoj vožnji prepunoj zabave uživaće mladi vozači, a samouvereno će odgovoriti i potrebama porodičnih ljudi. Savršena je za uske gradske ulice, ali i dovoljno velika i udobna za duga putovanja po otvorenom putu. Corsa Active 1.2 85KS po ceni od 10.270 eura može se pohvaliti veoma bogatom opremom: klima uređaj, radio CD MP3, 4 vazdušna jastuka, električne podizače prednjih stakala, putni računar, kožom presvučen upravljač sa audio komandama, prednja svetla za maglu, tempomat, centralno zaključavanje vrata sa daljinskom komandom, automatsko paljenje brisača, ABS, metalik boju.

Opel Astra je spoj vrhunske tehnologije i nemačkog kvaliteta. Svojim izgledom, performansama i utiskom, nova Astra je za klasu ispred ostalih. Pored dinamičnog i atraktivnog dizajna, luksuz prvoklasnog putovanja i inovativne tehnologije su ono što je izdvaja od konkurencije. Active oprema obuhvata: automatski klima uređaj sa dve zone, radio CD 400 MP3 sa 7 zvučnika, USB, električne podizače prednjih i zadnjih stakala, putni računar, kožom presvučen upravljač sa audio komandama, prednja svetla za maglu, tempomat, senzor za kišu, automatsko paljenje svetala, aluminijumske felne 17’’, ABS, ESP, metalik boju. Cena bogato opremljene nove Astre Active 1.4 TURBO 140KS iznosi 15.850 eura.

U nivou ‘PREMIUM’, Opel obezbeđuje dodatnu garanciju na standardnu proizvođačku (2 godine i neograničena kilometraža) koja podrazumeva dodatne 2 godine ili 120.000 km, kao i 4 godine poomoći na Putu, primenjive u slučaju vozila prema Opel FlexCare Certifkatu.Pogledaj i:

opel

,

corsa

,

astra

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Osama - Kasaba u Njujorku
Živopisna i ekspresivna priča o odrastanju, prijateljstvu, ljubavi i ratu u formi romana......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Opel Mokka - više od 100.000 narudžbi

Sa 6-stepenim manuelnim prenosom i Start/Stop tehnologijom, SUV troši svega 5,9 litara benzina na 100 km....

Opel "Nacionalna klasa"

U susret 51. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, kompanija Opel je organizovala posebne test vožnje svojih automobi...

Opel X-gama sa X faktorom

Opel Mokka X, Opel Crossland X i Opel Grandland X – to su tri člana nove Opel familije modernih SUV i krosover modela....