Početna » Fun » Vikend automobil »

Opelova FlexCare garancija i pomoć

 
Detalji

Opelova FlexCare produžena garancija i pomoć na putu

 
 

Kompanija Opel nastavlja da niže pogodnosti za svoje verne kupce.

Opel FlexCare uključuje i besplatnu Opel Produženu pomoć na putu u okviru trajanja ugovorene polise.
Svi kupci novih Opel vozila od sada mogu da računaju na FlexCare produženu garanciju i pomoć na putu.

Opelova FlexCare produžena garancija podrazumeva garanciju na delove vozila u trajanju od dve godine nakon isteka dvogodišnje garancije proizvođača, ili ukupno pređenih 120.000 km, to jest, do ispunjenja jednog od ova dva uslova. Garancija obuhvata besplatne popravke i zamene delova za nove automobile, od strane ovlašćenog Opelovog servisa. Garancija se ne odnosi na normalno habanje i kidanje, kao ni na kvarove koji proizilaze iz spoljnih mehaničkih ili hemijskih uticaja, neispravnog rukovanja vozilom, popravaki vršenih od strane trećih lica, modifikacija koje Opel nije odobrio ili nepostojanja propisanih provera.

Opel FlexCare uključuje i besplatnu Opel Produženu pomoć na putu u okviru trajanja ugovorene polise. U slučaju neočekivanog kvara Opelova pomoć na putu obezbediće da da vlasnici Opel vozila stignu na odredište u željeno vreme. 24 sata dnevno, u više od 40 evropskih zemalja, Opelova pomoć na putu nudi pomoć, uslugu šlepanja, uslugu iznajmljivanja automobila i još mnogo više. Garancija prevoza odnosi se na sva nova Opelova vozila i važi godinu dana od dana registrovanja vozila, ili dostave od strane ovlaštenog Opelovog prodavca.

Opel Produžena pomoć na putu stupa na snagu onog dana kada regularna pomoć na putu za ugovoreno vozilo prema uslovima koji su navedeni u Servisnoj Knjižici ističe i dalje ostaje na snazi u periodu koji je naveden u Opel FlexCare Sertifkatu ili do dostignute maksimane kilometraže navedene u Opel FlexCare Sertifkatu. Opel FlexCare Produžena pomoć na putu je odobrena za iste termine, uslove i dužinu kako je navedeno u Opel Servisnoj Knjižici. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Opel Astra OPC EXTREME

Model razvijen na severnoj stazi Nirburgring, kao najzahtevnijoj stazi za trke na svetu, opremljen je svim haj-tek delovima k...

Budućnost pripada svima

Budućnost pripada svima - novi je moto Opel brenda, koji svoje obećanje održava....

Opelova aplikacija ’’Suvozač’’.

Opelova aplikacija ’’Suvozač’’ kompletirana je zahvaljujući još jednom proširenju koje će svim vozačima obezbed...