Početna » Fun » Vikend automobil »

Mokka odbranila titulu

 
Detalji


Opel Mokka

Automobil godine sa pogonom na sva četiri točka

 
 

Opel Mokka sub-kompaktni SUV je ponovo osvojio prvo mesto po izboru čitalaca na ovogodišnjoj dodeli nagrada Auto Bild Allroad.

Opel Mokka odbranio titulu "Automobil godine sa pogonom na sva četiri točka"
Time je zadržao svoju titulu "Automobil godine sa pogonom na sva četiri točka" u kategoriji "Off-road i SUV vozila do 25,000 €.

18.7 procenata čitalaca glasalo je za ovaj trendi Opel, stavljajući ga jasno ispred Škode Yeti (14.6 procenata) i Nissan-a Qashqai (12.4 procenata).

Opel Mokka nastavlja da jaše na talasu uspeha. Za samo 18 meseci od lansiranja na tržištu, Mokka je donela priliv od preko 200,000 porudžbina, i tako postala evropski “bestseller”.

Postoji mnogo dobrih razloga za ovaj uspeh. Mokka je modernizovala SUV segment učinivši inovativne tehnologije i karakteristike visokih klasa dostupnim za široku bazu klijenata. Što uključuje AFL+ (Adaptive Forward Lighting) sistem Adaptibilnih prednjih svetala, kao i ergonomična sedišta (Aktion Gesunder Rücken e.V.) sa podrškom za leđa i drugom generacijom, integrisanog FlexFix nosača za bicikl – sve karakteristike koje Mokka uvodi u SUV segment. Svojom dužinom od 4.28 metara, Mokka nudi dovoljno prostora za petoro ljudi i visoko pozicionirana sedišta, što upotpunjuje zahteve svakodnevnice. Zahvaljujući svom sportskom enterijeru i dizajnu karoserije, Mokka je idealna i za vikend izlete vozača avanturističkog duha.Pogledaj i:

opel

,

mokka

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
ARZAMAS
„Arzamas je roman o sreći i smrti koje se sudaraju kroz svakodnevni život majke koja odlazi i ćerke koja ostaje...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Nova Opel Insignia spuštena u London

Više od 300 zvanica se skupilo kako bi prisustvovali poniranju novog automobila iz lopte , nakon što je ispušten u vazdu...

Povezanost budućnosti

Efikasnost i povezanost su dve ključne tačke na koje će biti usredsređen razvoj sledeće generacije automobila. ...

Opel Vivaro treće generacije

Vivaro je stvorio jaku reputaciju kao dostavno vozilo ili kancelarija na točkovima......