Početna » Fun » Vikend automobil »

Opelova aplikacija ’’Suvozač’’.

 
Detalji

OPEL

Aplikacija ’’Suvozač’’

 
Opelova aplikacija ’’Suvozač’’Opelova aplikacija ’’Suvozač’’Opelova aplikacija ’’Suvozač’’Opelova aplikacija ’’Suvozač’’Opelova aplikacija ’’Suvozač’’
 

Opelova aplikacija ’’Suvozač’’ kompletirana je zahvaljujući još jednom proširenju koje će svim vozačima obezbediti najbolji način da isplaniraju svoje putovanje.

Planirajte put sa Opelovim ’’Suvozačem’’
Novi segment se zove Benzinske pumpe i omogućava korisnicima da brzo i lako pronađu najbližu pumpu u odnosu na svoju lokaciju, a uz to pruža i mnoštvo drugih korisnih informacija.

Segment Benzinske pumpe sadrži mapu Srbije u koju su unete sve Mol, Nis, OMV, Eko, Lukoil i MBG benzinske pumpe sa podacima o tačnoj adresi, radnom vremenu i opcijom brzog pozivanja. Vozačima koji su krenuli na put, od posebnog značaja će biti inofrmacije o gorivu koje je dostupno na ovim pumpama i platnim karticama kojima mogu platiti svoj račun na izabranoj pumpi. Pored toga, novi segment sadrži i podatke o dodatnim sadržajima koje određena benzinska stanica poseduje, kao na primer: parking, prodavnica, restoran, Wi-Fi internet, pumpa za gume, igralište za decu, toalet i bankomat. Zahvaljujući ovom novom dodatku, na jednom mestu su obuhvaćene sve informacije koje su potrebne vozačima kako bi isplanirali maksimalno udobno i bezbrižno putovanje.

Aplikacija ’’Suvozač’’ je nedavno dopunjena i segmentom Parkiraj se koji vozačima skraćuje vreme i napor prilikom traženja slobodnog parking mesta i olakšava vožnju u beogradskim gužvama. Pored svih ovih dopuna, korisnicima su i dalje dostupne prvobitne opcije: Moj auto, Vremenska prognoza, Opel oko, Stanje na putevima, Uspori snima se, Opel, Zahtev za ponudu i Zahtev za test vožnju. Sa novim proširenjem aplikacije, vozačima se pruža još veći i bogatiji spektar informacija koje će dodatno unaprediti njihovu informisanost i bezbednost.

Aplikaciju ’’Suvozač’’ moguće je preuzeti na sledećoj adresi:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.opel.suvozac&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5vcGVsLnN1dm96YWMiXQ..
 
 
 
Za Vašu pažnju
 
57.Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije
Najznačajniji regionalni i evropski događaj u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja, drvne industrije i pratećih grana u jugoistočnoj Evropi...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Opel Insignia Sports Tourer

Nova generacija Sports Tourera ne samo da izgleda još više elegantno i sportski, već je i praktičnija....

Bajaga - Opelov brend ambasador

Opel predstavio novog brend ambasadora - Bajagu...

Mokka odbranila titulu

Automobil godine sa pogonom na sva četiri točka......