Početna » Fun » Vikend automobil »

Novi Opel ADAM u Parizu

 
Detalji

"Mondial de l'Automobile"
Pariz, od 29. septembra do 14. oktobra 2012.

 
 

Izabrane četiri test verzije ADAM-a su samo nekolicina od gotovo neograničenih kombinacija za prilagođavanje u ponudi.

ADAM se sprema za svetsku premijeru!
Riselshajm/Pariz. Novi ADAM, Opelov šik, mali gradski automobil će imati svoju svetsku premijeru za samo nekoliko dana, na "Mondial de l'Automobile" (Pariz, od 29. septembra do 14. oktobra 2012.), gde će tajne koje se kriju iza njegovog, praktično neograničenog, potencijala za prilagođavanje biti otkrivene.

Na Opelovom štandu, živopisna kolekcija ADAM-a koji predstavljaju veoma različite ličnosti, omogućava javnosti prvi uvid u ADAM-ov neuporedivi potencijal za individualizaciju i inovativne karakteristike. Njegovi tvorci želeli su da učine svako vozilo veoma jedinstvenim.

Kejti, vrlo druželjubivi marketing ekspert, je želela da njen ADAM bude hrabar i šaren, pa se odlučila za sportski ADAM SLAM. Na vrh kitnjaste karoserije u "Red'n'Roll" boji, dodala je beli krov i crne felne sa odgovarajućim belim okvirom. Za elegantnu notu, izabrala je kožna sedišta. A kao šlag na torti: sjajan zvezdani plafon. "To pruža malo drske čarolije", objašnjava Kejti. Opel je prvi proizvođač automobila koji je ponudio zvezdani plafon u malom automobilu, što je do sada bila privilegija super-ekskluzivnih luksuznih automobila.

Njen kolega iz dizajna, Olivije, je odlučio da naruči elgentani ADAM GLAM pošto mu se svidela sofisticirana kombinacija tople "A Star is Brown" i bele boje. Kao strastveni biciklista želeo je da ADAM-u da lični pečat savremene urbane mobilnosti, pa se Olivije takođe opredelio za Opelov ekskluzivni FlexFix nosač bicikala koji je pametno integrisan u zadnjem braniku automobila.

Filip, koji je prema sopstvenom priznanju zavisnik od tehnologija i ljubitelj muzike, a radi kao inženjer rasvete, rešio je da svoj fanki ADAM JAM opremi novim IntelliLink informativno-zabavnim sistemom sa ekranom u boji koji ima 7 inča, osetljiv je na dodir i omogućava mu da svoj iPhone u potpunosti integriše kao deo automobila. On je u svog ADAM-a dodao i Infiniti sistem ozvučenja, zajedno sa osam zvučnika, tako da uvek može da uživa u Džoniju Kešu i svojoj omiljenoj rok muzici.

Sabrina, inženjer, je strastveni sledbenik najsavremenije mode i ima aktivan, sportski način života. Nju je privukao ADAM JAM svojom svetlom "Greenspotting" bojom. "Nazivi boja su isto tako šareni kao i same boje", objašnjava ona, sa širokim osmehom. I da bi svom ADAM-u dala dodatnu sportsku notu, Sabrina se odlučila za za OPC (Opel Performance Center) paket koji ADAM-u pruža posebno mišićav izgled.

Uz veliku kolekciju različitih verzija ADAM-a izloženih na štandu (Hala 5.2, štand 501), Opel neće prikazati samo ogroman izbor boja, podešavanja i personalizovanih opcija, već i novi IntelliLink informativno-zabavni sistem koji u kola integriše smartphone (Apple i Android operativni sistemi). Interaktivni moduli, audio-vizualni umetnički prikazi i naravno, veliki broj različitih verzija ADAM-a će doneti mnoga inovativna rešenja za prilagođavanje koje su Opelovi dizajneri i inženjeri kreirali. Ovo uključuje, na primer, stilski plafon, pozadinsko osvetljenje, dekorativne panele na instrument tabli i okvire točkova u različitim bojama. Poseban displej će omogućiti posetiocima da povežu smartphone sa novim IntelliLink informativno-zabavnim sistemom. 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Mokka odbranila titulu

Automobil godine sa pogonom na sva četiri točka......

Salon automobila u Ženevi: Opel Astra OPC EXTREME

Opel će predstaviti super sportski automobil na 84. Sajmu automobila u Ženevi (6-16. mart)....

Digitalno povezani putujući salon

Kao i u prethodnim generacijama Zafire, vozač i suvozač mogu da očekuju opuštenu i prijatnu vožnju......