Početna » Fun » Vikend automobil »

Garancija na korišćena vozila!

 
Detalji

TOYOTA CENTAR
BEOGRAD
salon proverenih korišćenih vozila

 
 

Preduslov za ostvarivanje garancije je obavljen servis u servisu Toyota Centra Beograd u roku od 15 dana od preuzimanja vozila.

Osnovni garantni rok za vozilo je 6 meseci ili 5.000 pređenih kilometara od dana preuzimanja vozila.
Beograd, 17.09.2012. Ovlašćeni Toyota partner, firma Toyota Centar Beograd od 17.og septembra svojim kupcima korišćenih vozila daje 6-mesečnu garanciju pri kupovini korišćenog vozila iz njihove ponude.

Toyota Centar Beograd je prvi ovlašćeni Toyota partner, ali i prvi prodavac vozila u Srbiji, koji ima zatvoreni salon proverenih korišćenih vozila u sklopu svog prodajnog centra.
Davanjem garancije na korišćena vozila koja su u ponudi, Toyota Centar svojim kupcima pruža dodatnu sigurnost u kvalitet i pouzdanost korišćenih vozila koja prodaje.
Osnovni garantni rok za vozilo je 6 meseci ili 5.000 pređenih kilometara od dana preuzimanja vozila. Garancija prestaje da važi kada je jedan od tih uslova ispunjen.
Garancija obuhvata motor, menjač i karoseriju. Preduslov za ostvarivanje garancije je obavljen servis u servisu Toyota Centra Beograd u roku od 15 dana od preuzimanja vozila. Garancija se ne odnosi na vozila koja se prodaju komisiono.

Detaljne uslove garancije kao i sve dodatne informacije vezane za prodaju polovnih kao i novih vozila, možete pronaći na www.toyota-centar.rs 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Kad su cvetale tikve
Roman Dragoslava Mihajlovića, „Kad su cvetale tikve“ prvi put je objavljen 1968. godine i izazvao je u to vreme značajnu reakciju socijalističkog režima....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

The Belgrade Dixieland Orchestra

Svečani, novogodišnji koncert, ovog evropski renomiranog jazz orkestra i svojevrsnog reprezenta muzičke kulture naše pres...

Raskršće - Između intimnosti i spektakla

Izložba kao deo projekta Intersection Praškog kvadrijenala....

Zana

Koncert kojim će grupa Zana obeležiti svoj veliki jubilej - 30 godina postojanja na muzičkoj sceni....