Početna » Fun » Vikend automobil »

Toyota - Land Cruiser

 
Detalji

Uz svaki Land Cruiser besplatan 60th Anniversary paket: bela zadnja svetla, hromirani završetak auspuha i hromirana lajsna na zadnjim vratiima.

 
Toyota - Land CruiserToyota - Land CruiserToyota - Land CruiserToyota - Land CruiserToyota - Land CruiserToyota - Land CruiserToyota - Land CruiserToyota - Land CruiserToyota - Land CruiserToyota - Land CruiserToyota - Land CruiserToyota - Land CruiserToyota - Land CruiserToyota - Land CruiserToyota - Land Cruiser
 

Svojim izvanrednim performansama i potpunom kontrolom sistema, spreman je za postavljene avanture, da savlada sve najkomplikovanije situacije, od kojih je zaštićen bezbednosnom tehnologijom najviše klase.

60 godišnjica - Novi Land Cruiser obeležava ovu godišnjicu uz posebne ekskluzivne pakete dodatne opreme i “60th Anniversary” detaljima na svakom vozilu.
Napravljen je na osnovu 60 godina nenadmašnog iskustva širom sveta. Svojim izvanrednim performansama i potpunom kontrolom sistema, spreman je za postavljene avanture i da savlada sve najkomplikovanije situacije. Ugrađena mu je najsavremenija tehnologija, kvalitetni materijali, poseduje izvanredne performanse kao i vrhunsku izradu.

Svojim gabaritima zadivljuje, osim vozača, i sve ostale učesnike u saobraćaju. Dužina mu je nešto manja od 5 metara, a visina i širina su mu skoro iste - oko 1,85 m.

“60th Anniversary” zavidna godišnjica koju Toyota obeležava detaljima na svakom vozilu, kao i ekskluzivnim paketima dodatne opreme. Posebni detalji na vozilu podrazumevaju izmenjena stop svetla u “beloj” boji, hromiranu lajsnu na zadnjim vratima, hromiran završetak auspuha i obaveznu oznaku “60th Anniversary” na karoseriji.

Model koji smo mi vozili, Land Cruiser 3.0 Executive A/T5, imao je Executive paket opreme što između ostalog podrazumeva i bezkontaktni ključ za otključavanje. Prilikom prilaska vozilu sa “ključem” u džepu, automatski se aktiviraju sijalice u kabini i ispod sajtni i vrata, u zavisnosti sa koje strane prilazite vozilu. U tamnim, noćnim satima to je velika pomoć prilikom ulaska u vozilo, a sam LC deluje “svemirski”.

Unutrašnjost je opremljena klima uređajem, frižiderom, automatskim pomeranjem sedišta i volana, centralnom konzolom, trećim redom sedišta koja se nalaze u podu prtljažnika, automatskim podizačima stakala…

Menjač je automatski, a u kombinaciji sa displejom prikazuje u kom položaju je rućica menjača. Prilikom ubacivanja u položaj R (vožnja u nazad) uključuje se i kamera koja se nalazi na zadnjim vratima i prikazuje sliku na ekranu koji je smešten na glavnoj konzoli.

Na istom tom ekranu izlistavaju se i podaci sa putnog računara.

Volan možete podesiti baš prema svojim dimenzijama. Veoma je dobro oblikovan, dopunjen je dugmićima za kontrolu audio sistema, listanje ekrana kompjutera i upravljanje mobilnim telefonom.

Selektor pogona i dugme za pomoć prilikom kretanja nizbrdo nalaze se na dnu centrlne konzole.

Velika prednost kod zadnjih vrata je njihovo bočno otvaranje. Takođe je moguće, pritiskom na dugme, otvoriti samo gornji stakleni deo za ubacivnje manjih i lakših stvari.

Potrošnja goriva je bila u okvirima kataloških pokazatelja, što je u mnogome zavisilo od načina vožnje, uslova puta kao i rapoloženja.

Cena novog vozila je 56.800€, popust je 2.500€, tako da cena sa popustom iznosi 54.300€.
I LC koji smo mi vozili je na prodaju, a cena mu je 41.000€.

Sve informacije možete pogledati na www.toyota.rs 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Predstavljamo Auris ideju prostora

Dizajniran po sistemu « iznutra ka spolja », Auris je nova ideja Toyote, kojom se unutrasnji prostor i udobnost maksimalno ...

Duh Japana u Beogradu

Veče japanske muzike sa programom koji nam predstavlja najpopularnije japanske autore i kompozicije, od kojih će neke biti ...

Land Rover Freelander 2

Po najpovoljnijim uslovima u Evropi! Za kupce u Srbiji posebna uvozna cena – najniža na našem kontinentu! Početna verzij...