Početna » Fun » Vikend automobil »

Hyundai poklanja P-BOX

 
Detalji

 
 

Kompanija M&M Intertrade, koja je u vlasnistvu Hyundai Auto Beograd-a, dobila je ekskluzivno pravo uvoza i prodaje uredjaja P-Box, renomiranog austrijskog proizvodjaca Steinbauer Tuning Technologies, za trziste Srbije.

Od 01. oktobra 2006. godine, Hyundai Auto Beograd svim kupcima terenskih i SUV vozila sa dizel motorima, Tuscon, Santa Fe i Terracan, daje na poklon uredjaj P-Box.
Vozila, u koja je ugradjen uredjaj P-Box, odlikuju se vecim obrtnim momentom kod nizih obrtaja motora. Komfor u automobilu je veci, menjanje brzina je smanjeno na najmanju mogucu meru i poprima osobine automatskog menjaca. Sa ugradjenim P-Box-om, maksimalna brzina vozila povecava se i do 10 km na sat. Ovim nacinom povecanja snage motora, omogucena je dinamicnija voznja uz smanjenu potrosnju goriva.

Od 01. oktobra 2006. godine, Hyundai Auto Beograd svim kupcima terenskih i SUV vozila sa dizel motorima, Tuscon, Santa Fe i Terracan, daje na poklon uredjaj P-Box.

Steinbauer tuning preuzima garanciju na menjac, motor i pogonski sklop kod svih novih vozila u skladu sa postojecim uslovima garancije ( besplatna zamena tri godine od datuma kupovine). P-Box se ne ugradjuje trajno u vozila, vec se po potrebi moze preneti u neko drugo vozilo istog ranga.

Steinbauer brend ima visoku reputaciju u oblasti povecavanja snage putnickih automobila, komercijalnih vozila, traktora, kamiona i brodova, a specijalno kod optimiziranja potrosnje goriva modernih dizel motora. Steinbauer proizvodi namenjeni su sirokom krugu kupaca koji cene udobnu voznju.

P-Box uredjaj, uskoro ce biti dostupan u maloprodaji kupcima svih modela.

Hyundai Motor Co. sa velikim zadovoljstvom saopstava, da su rezultati od prodaje u poslednjih devet meseci na trzistu Rusije, zemalja bivseg SSSR-a, Istocne i Centralne Evrope, povecani za 21 odsto u odnosu na isti period prethodne godine.

Izvanredan uspeh zabelezen je, uprkos nestasici u nabavci za modele tipa Getz, Accent i NF Sonata u ovoj godini, koja je izazavana rastucom potraznjom za ovim modelima sirom sveta.

* Primer promene vrednosti snage motora i obrtnog momenta pre i posle ugradnje P-box na vozilu Hyundai Santa Fe:

Serija STEINBAUER Pbox Hyundai Santa Fe 2,2 CRDi

110 kW / 150 KS 335 NM
131 kW / 179 KS 402 NM sa PBOX-om

Osnovan 1967, Hyundai Motor Co. je prerastao u Hyundai-Kia Automotive Group koji je 2005. godine prodao 3.7 miliona vozila i postao sesti najveci proizvodjac automobila u svetu sa preko dvadeset pomocnih sluzbi i filijala vezanih za automobilsku industriju. Hyundai Motor Co. zaposljava preko 68.000 ljudi sirom sveta i ima ostvarenu prodaju od 26.1 milijardi US dolara u 2004. godini. Hyundai vozila se prodaju u 193 zemlje preko 5000 zvanicnih distributera i salona. Hyundai Motor Co. bio je sponzor FIFA 2006 Svetskog prvenstva u Nemackoj. Vise informacija o Hyundai Motor Co. i njenim proizvodima mozete naci na www.hyundai-motor.com .
 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Autoindustrija zaglibila u dugove

Zbog produžene globalne ekonomske krize, većina giganata svetske autoindustrije zabeležila je gubitke ili primetno smanjil...

Dženeral motors izašao iz stečaja

Američki automobilski gigant Dženeral motors (GM) izašao je danas iz stečaja kao nova kompanija, sa izmenjenom upravnom s...

Osnivanje udruženja CHAdeMO

Toyota Motor Corporation (Toyota), Nissan Motor Company (Nissan), Mitsubishi Motors Corporation (Mitsubishi Motors), Fuji Hea...