Početna » Fun » Vikend automobil »

Hiljaditi Ford u ovoj godini

 
Detalji

 
 

Kupac jubilarnog vozila, novog modela u ponudi - S-MAX-a, beogradska turisticka agencija Jolly Travel. Vredne nagrade za kupca i novinare, takmicare u prigodnom karting nadmetanju.

Kupca jubilarnog automobila Grand Motors je nagradio prigodnim poklonom – cetvorogodisnjom garancijom.
Generalni uvoznik Forda za Srbiju i Crnu Goru, Grand Motors, 7. oktobra je na prigodnoj svecanosti u Beogradu isporucio 1.000-to vozilo u ovoj godini. Simbolican kljuc je urucen predstavniku beogradske turisticke agencije Jolly Travel, koja je kupac hiljaditog vozila – automobila S-MAX, novog, vrhunskog modela u ponudi Forda i Grand Motorsa.

Jolly Travel je visegodisnji kupac Fordovih vozila. U poslednje tri godine posredstvom Grand Motorsa je prezeo dvadesetak automobila iz Fordovog programa, od kojih se vecina koristi za potrebe rent-a-car sluzbe ove renomirane turisticke agencije.

Kupca jubilarnog automobila Grand Motors je nagradio prigodnim poklonom – cetvorogodisnjom garancijom.

„Od 2003. Grand Motors iz godine u godinu belezi stalan rast prodaje Fordovih vozila na trzistima Srbije i Crne Gore. U prvih devet meseci 2006. ostvaren je rast prodaje od cak 68 odsto u odnosu na isti period 2005-te“, kaze direktor prodaje u Grand Motorsu, gosp. Sasa Rudic.

Isporuka hiljaditog vozila je obelezena i prigodnim druzenjem sa predstavnicima medija i poslovnih partnera, u okviru kojeg je odrzano zanimljivo karting takmicenje specijalizovanih novinara. Za tri prvoplasirana ucesnika Banca Intesa i Intesa Leasing, poslovni partneri Grand Motorsa, obezbedili su vredne novcane poklone – kreditne kartice MasterCard sa uplacenim nagradama od 100, 50 i 30 evra.
 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Opel GT Concept na putu

Sporski automobil koji oduzima dah, svoju premijeru će imati na Salonu automobila u
Ženevi.
...

Subaru VIZIV 2 koncept

Proizvođač automobila Subaru, japanska kompanija "Fudži teška industrija", prikazala je na Salonu automobila u Ženevi sv...

Repriza Ženevskog salona automobila

Vrele premijere sa sajma u Švajcarskoj stižu na Salon u Beogradu, koji će se održati od 25. marta do 3. aprila....