Početna » Fun » Vikend automobil »

Predstavljamo Auris ideju prostora

 
Detalji

 
 

Dizajniran po sistemu "iznutra ka spolja", Auris je nova ideja Toyote, kojom se unutrasnji prostor i udobnost maksimalno uvecavaju i istovremeno nagovestava prijatna voznja. Zato Auris simbolizuje filozofiju uzbudljive jednostavnosti Toyota dizajna –

Upotpunjen upecatljivim zlatnim spoljnim i unutrasnjim sistemom cevi koje asociraju na njegovo ime (Aurum na latinskom znaci zlato), Auris pruza trajnu privlacnost koja budi jake emocije udobnosti, prefinjenosti i stila.
“Auris je prostorno zamisljen kao visok i prostran. Visok "struk", kratki prepusti i teziste kabine pomereno napred, omogucavaju vozilu da zadrzi smisao energicnosti i brzine. "Mi to zovemo savrsena neravnoteza", kaze Wahei Hirai, izvrsni direktor Toyota Global Design-a.

Auris predstavlja unutrasnji dizajn visokog kvaliteta koji stvara sklad izmedju vozila i vozaca i putnika. Originalno izvajana spojena centralna konzola je elegantna, a opet prakticna, jer podize rucicu menjaca i ostale komande na savrseno ergonomsku visinu. Otvor ispod konzole pruza osecaj prozracnosti zadrzan u prostoru oko vozaca i suvozaca.

Koncept "iznutra ka spolja" nalazi odraz u panoramskom staklenom krovu, ravnom podu zadnjeg sedista i visokim povrsinama prozora – sto sve doprinosi neodoljivom osecaju osvetljenosti i prostranosti u kabini.

Auris ideja prostora predstavlja snazan, dinamican spoljni izgled. Mocna vertikalna prednja maska daje utisak prefinjenosti dok siroki bokovi i kratki prepusti obecavaju uzitak u voznji, pojacan sportski stilizovanim 19-incnim aluminijumskim felnama, geometrijskim svetlima oblih linija, upadljivim kocionim celjustima i dubokim zadnjim branikom sa integrisanim hromiranim izduvima.

Upotpunjen upecatljivim zlatnim spoljnim i unutrasnjim sistemom cevi koje asociraju na njegovo ime (Aurum na latinskom znaci zlato), Auris pruza trajnu privlacnost koja budi jake emocije udobnosti, prefinjenosti i stila.
Stvaranjem Aurisa, Toyota je zelela da prikaze promene u poimanju C-segmenta od strane kupaca, kao i svoj uvek optimisticki pogled na svet.

Za Toyotu, Auris predstavlja simbol napretka.
 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Korešpodencija
Korešpodencija - je rađena prema tekstu Borislava Pekića, čiju dramatizaciju je radio Borislav Mihajlović Mihiz, a sve to u režiji Gorčina Stojanovića koji je u Zvezdara teatru prvi put režirao pre 20 godina....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Opel Crossland X - ekoloski automobil 2018. godine

Opel Crossland X B1.6DT Ecoflex MT5 poneo je titulu EKO automobil godine u Srbiji za 2018. godinu......

EKO auto 2013.

Najbolji EKO auto 2013. godine u Srbiji je Peugeot 208 1.4 e-HDI....

Novi Mercedes SLK

Pogledajte sta je Mercedes spremio za novi model SLK ......