Početna » Fun » Vikend automobil »

Klarksonov dubler profesionalni vozač

 
Detalji

Jednog od trojice voditelja emisije "Top Gir", u većini testova na stazi menja profesionalni vozač.

 
 

Izvor blizak stanici BBC kaže da Džeremija Klarksona, jednog od trojice voditelja emisije "Top Gir", u većini testova na stazi menja profesionalni vozač.

Jedan od klasičnih primera "zamene identiteta" je epizora iz 2008. godine kada je Klarkson vozio "lamborgini" brzinom od 207 milja na sat (oko 330 km/h).
Jedan od klasičnih primera "zamene identiteta" je epizora iz 2008. godine kada je Klarkson vozio "lamborgini" brzinom od 207 milja na sat (oko 330 km/h).

Naime, umesto Džeremija, koji godišnje zarađuje milion funti, za volanom "lamborginija mursijelago" nalazio se vozač Formule 3, Eron Skot.

Pretpostavlja se da oko 80 odsto vožnje "odrađuju" profesionalni vozači, dok se Klarkson pojavljuje samo u trenucima kada "prosipa" svoje sarkastične komentare.

Predstavnici "Top Gira" rekli su da je istina da se angažuju profesionalni vozači, kako bi program učinili dinamičnijim.


POGLEDAJ VIDEO:
http://www.youtube.com/watch?v=Kgqm2JSL8WQ&feature=player_embedded 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Infiniti QX56 - moderni retro

Luksuzna divizija "Nisana" – "Infiniti" je predstavio novu generaciju modela QX....

Novi Mercedes SLK

Pogledajte sta je Mercedes spremio za novi model SLK ......

Lexus LF-A

Pogledajte sta je Lexus spremio za novi model LF-A...