Početna » Fun » Vikend automobil »

Automobil godine 2011. (AANS)

 
Detalji

Citroen C3

...električno podešavanje ogledala spoljnih retrovizora u boji karoserije, upravljač podesiv po visini i dubini, vozačevo sedište podesivo po visini, deljiva zadnja klupa, 15” ukrasni poklopci točkova... po ceni od 9480 €.

 
C3C3C3C3C3
 

U slavljeničkoj atmosferi i pred brojnim novinarima i posetiocima stigla je na pravo mesto nagrada dobijena krajem prošle godine.

Novi Citroen C3 je jedinstven automobil, istovremeno zaobljen i zategnut, a pored dizajna izdvaja se i...
U slavljeničkoj atmosferi i pred brojnim novinarima i posetiocima stigla je na pravo mesto nagrada dobijena krajem prošle godine.

Eminentni žiri Asocijacije Automobilskih Novinara Srbije (AANS) uručio je nagradu AUTOMOBIL GODINE 2011 ovogodišnjem pobedniku, Citroenu C3.

Predsednik žirija Aleksandar Andrić (žiri sačinjavaju i Vladan Slavković, Dragan Milutinović, Zoran Samardžić i Zoran Plavsić) obrazložio je u svom izlaganju sve razloge zbog kojih je upravo ovaj sjajni automobil izabran medju ozbiljnim konkurentima.

Da podsetimo da su modeli C3/DS3 osvojili sve nagrade za najbolji automobil u Srbiji koje su se dodeljivale na kraju prošle i početkom ove godine, čime je Citroen napravio presedan u dosadašnjim izborima u našoj zemlji, osvojivši sve što se osvojiti moglo.

Novi Citroen C3 je jedinstven automobil, istovremeno zaobljen i zategnut, a pored dizajna izdvaja se i izborom materijala koji mu podižu kvalitet.

Jedan je od najkompaktnijih automobila u svojoj klasi pa pruža izvanredan komoditet putnicima, a 300 l prtljažnog prostora, najviše u svojoj klasi, čine ukupan utisak daleko konfornijim.

Takodje, novi Citroen C3 nudi, kao opciju kupovine, novo iskustvo u vožnji zahvaljujući neverovatnom Zenith vetrobranu.

Citroen C3, je postao prvi automobil na domaćem tržištu kome je zvanično dodeljen sertifikat Eco Friendly.

To je automobil koji nema hibridni pogon, a koji ipak zadovoljava Eco Friendly standard emisije izduvnih gasova, odnosno, emituje manje od 100 grama CO2 po pređenom kilometru.

Proizvodi se u novim pogonima u okolini Pariza. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Korešpodencija
Korešpodencija - je rađena prema tekstu Borislava Pekića, čiju dramatizaciju je radio Borislav Mihajlović Mihiz, a sve to u režiji Gorčina Stojanovića koji je u Zvezdara teatru prvi put režirao pre 20 godina....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Fergie izabrana za ženu godine

Pevačica grupe "Black Eyed Peas" Stacy Ann Ferguson iliti popularna Fergie će u decembru dobiti nagradu za ženu godine, ko...

Jesenja akcija za C4

Došla je jesen, a Vitro Group ispunjava letos dato obećanje. Najavljene cene koje nikog neće ostaviti ravnodušnim, zaista...

Vozili smo - Ford Fiesta 2010

Fiesta je predstavila nešto novo čim se prvi put pojavila na tržištu, i odonda, uprkos novim vremenima i promenama koje j...