Početna » Fun » Vikend automobil »

Citroenu DS3 titula "Automobil godine"

 
Detalji

Neki kažu da Citroen DS3 nije samo najbolji mali automobil, to je sveukupno najbolji automobil kada se nađete na putu.

 
 

Neki kažu da Citroen DS3 nije samo najbolji mali automobil, to je sveukupno najbolji automobil kada se nađete na putu.

DS3 donosi opojnu mešavinu sposobnosti, uzbuđenja i pristupačnosti, što je nemoguće ignorisati.
TopGear časopis se svakako složio, pa je Citroen DS3 njihov "Mali Automobil" godine, a uz to i dodelio talentovanom superminiju veoma zeljenu titulu "Automobil godine" na nagradi publikacije u 2010. godini.

DS3 i CITROEN su trijumfovali u takmičenju za superautomobil i mainstream proizvođača, pobedivši Jaguar, Bentley, Hondu, Peugeot, Bugatti, Pagani i Koenigsegg, i zauzeo prvo mesto kao "Automobil godine" magazina.

U TopGear-u su rekli: DS3 donosi opojnu mešavinu sposobnosti, uzbuđenja i pristupačnosti, što je nemoguće ignorisati. On sa sobom nosi toliko finih linija tako delikatno i tako sveobuhvatno da je teško naći pukotine u oklopu. TopGear Automobil godine je mali, promišljen, pristupačan, moderan, zabavan mali kompakt. On je narodni šampion.

Linda Džekson, Generalni direktor Citroena za Veliku Britaniju, je prokomentarisala: "S obzirom na žestoku konkurenciju, fantastičan je uspeh za DS3 da osvoji ovo vrhunsko priznanje. DS3 je uživao u fenomenalnoj prvoj godini života, osvojivši srca i umove kako javnosti, tako i medija. Za nešto manje od 12 meseci provedenih na putu, postao je "Moram da imam" model u svojoj klasi."

DS3 nastavlja da pokazuje svoju svestranost i karakterističnu ličnost sa predstojećim uvođenjem dva nova specijalna izdanja u 2011. godini - modernim DS3 iz kolekcije Orla Kielija i žestoko očekivanim DS3 Racing. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

EKOauto godine u Srbiji

U nastojanju da se doprinese razvoju i unapređenju zaštite životne sredine i očuvanju prirodnih resursa......

Najnoviji trejler za film "Persi Džekson"

Pogledajte najnoviji trejler za film "Persi Džekson Kradljivac munje". Avanturu godine "Persi Džekson Kradljivac munje" je ...

Chevrolet Cruze finalista za auto godine

The World Car Awards objavila je da je Chevrolet Cruze finalista za prestižnu nagradu najboljeg automobila godine u svetu, a...