Početna » Fun » Vikend automobil »

Volvo na Danima Skandinavije

 
Detalji

Jedan od najzanimljivih eksponata na trodnevnom konferencijskom sajmu Dani Skandinanije, koji prvi put ove godine organizuje Nordijska poslovna alijansa u Srbiji, bez sumnje je novi Volvo 60.

 
 

Jedan od najzanimljivih eksponata na trodnevnom konferencijskom sajmu Dani Skandinanije, koji prvi put ove godine organizuje Nordijska poslovna alijansa u Srbiji, bez sumnje je novi Volvo 60.

Dani Skandinavije se od 2. do 4. decembra održavaju u beogradskom hotelu Zira.
Atraktivan automobil se sasvim uklapa u tematiku manifestacije – inovacije i dizajn. Novi Volvo S60 prednjači po oba osnova, ne samo među automobilima, već i u domenu tehničko-naučnih dostignuća.

Dani Skandinavije se od 2. do 4. decembra održavaju u beogradskom hotelu Zira. Volvo, odnosno ovlašćeni uvoznik i serviser, beogradski Grand Motors, jedan je od 14 učesnika, a među renomiranim kompanijama koje u atraktivnom prostoru imaju svoje štandove su, recimo, još i Nokia Siemens, Atlas Copco, ComTrade, IKEA, TetraPak, Telenor, Calsberg Srbija i druge.

Namera organizatora je da Dani Skandinavije postanu tradicionalna manifestacija, na kojoj će se susretati ideje i poslovni interesi srpskih i nordijskih kompanija, mesto gde će se postojeći poslovni aranžmani potvrđivati, a novi tek nastajati.

"Manifestacija Dani Skandinavije je odličan način da se ojačaju odnosi između poslovnioh zajednica nordijskih država i Srbije, što na širem planu doprinosi miru i stabilnosti u ovom regionu. Ovo je posebno važno u trenutku u kome se Srbija približava Evropskoj uniji, postepeno postajući sastavni deo našeg zajedničkog tržišta", istakao je u pozdravnom pismu novi ambasador Švedske u Srbiji, Christer Asp. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
57.Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije
Najznačajniji regionalni i evropski događaj u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja, drvne industrije i pratećih grana u jugoistočnoj Evropi...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Portreti

Samostalna izložba Ivana Kocića...

Grafika 30 mladih umetnika Španije

Mikser house i Institut Servantes pozivaju vas na kolektivnu izložbu "urban art" umetnika...

Koncert Patriše Sends i Miloša Veljkovića

U nedelju u Centru lepih umetnosti Guarnerius nastupiće američka operska pevačica i pedagog Patriša Sends i mladi srpski ...