Početna » Fun » Vikend automobil »

Hyundai Beograd dobitnik priznanja

 
Detalji

 
 

Hyundai Auto Beograd dobitnik je prestižnog priznanja ’’Hyundai Elit Diler’’ koje Hyundai Motor Company dodeljuje svojim najuspešnijim ovlašćenim zastupnicima.

Karakteristike koje se ocenjuje prilikom dodele ovog priznanja su: servis, prodaja i delovi.
Hyundai Auto Beograd kao deo globalne Hyundai mreže u obavezi je da sledi stroge standarde koje postavlja Hyundai Motor Company, šesti svetski proizvođač automobila. Karakteristike koje se ocenjuje prilikom dodele ovog priznanja su: servis, prodaja i delovi. Ukoliko od mogućih 1000 poena ovlašćeni zastupnik kroz ocenu ostvari više od 850 dobija ovu prestižnu nagradu.
Ova nagrada koja se dodeljuje za veliki uspeh u dosadašnjem poslovanju i ima za cilj da skrene pažnju široke javnosti na konkretnog ovlašćenog zastupnika i njegove poslovne uspehe. Takođe, priznanje Hyundai Elit Diler ima za cilj da podstakne i druge ovlašćene zastupnike na ostvarivanje vrhunskih rezultata. Hyundai Auto Beograd je nosilac priznaja Hyundai Elit Diler u naredne 2 godine. Visoko priznanje ’’Hyundai Elit Diler’’ generalnom direktoru Hyundai Auto Beograda gospodinu Slavcu Habiču uručio je rukovodilac Hyundai Motor Corporation za zemlje istočne Evrope gospodin Ahn Young Jin. A priznanja i nagrade u ruke Hyundai Auto Beograda nisu došle slučajno. Prodaja automobila marke Hyundai rapidno raste iz godine u godinu da bi u prethodnoj 2007-oj godini prodaja porasla za 54% a rast prodaje za prva četiri meseca 2008 od čak 62,56% govore da će taj sjajan rezultat u ovoj godini biti čak nadmašen.

Hyundai Auto Beograd ovih dana ima mnogo razloga za slavlje. 8 maja otvoren je novi prodajno-servisni centar na Novom Beogradu u ulici Mulutina Milankovića 7V (bivši Treći bulevar). Od sada se u novom poslovnom centru na površini od 12.400 m na jednom mestu nalazi: prodajni salon, servis, prodaja rezervnih delova i poslovni prostor. Servis na površini od 1.000 m2 sa magacinom rezervnih delova na površini od 500 m2. Investicija od 15 miliona evra jedna je od najvećih u ovoj branši u Srbiji a primenom najnovijih standarda novi Hyundai-jev poslovni centar može se pohvaliti da je prvi ove vrste u Evropi.

Razumevanje potreba kupaca i vrhunska usluga će i dalje biti put kojim ide Hyundai Auto Beograd jer smo i do sada na ovom putu ostvarivali samo vrhunske rezultate.

28.5.2008.

Hyundai Motor Corporation je osnovana 1967-me, a septembra 2000. prerasla u Hyundai-Kia Automotive Group. U 2006. godini grupa je prodala 3,92 miliona vozila, što je čini šestim najvećim proizvođačem automobila u svetu, sa više od dvadeset pomoćnih službi i filijala vezanih za automobilsku industriju. Hyundai Motor Co. zapošljava više od 68.000 ljudi širom sveta. U 2006. korporacija je ukupno prodala 2.663.998 vozila. Hyundai vozila se prodaju u 193 države posredstvom više od 5.000 zvaničnih distributera i salona. Više informacija o Hyundai Motor Co. i njenim proizvodima možete naći na

http://www.hyundai-motor.comPogledaj i:

Hyundai

 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Hyundai Beograd dobitnik priznanja

Hyundai Auto Beograd dobitnik je prestižnog priznanja ’’Hyundai Elit Diler’’ koje Hyundai Motor Company dodeljuje sv...

Stiže obnovljeni "Dženezis"

Najveći južnokorejski proizvođač automobila "Hjundaji" počeće ove sedmice prodaju obnovljene, jeftinije verzije luksuzn...

Hyundai i40

Nova uzdanica za evropsko odeljenje Hjundaija....