Početna » Fun » Vikend automobil »

Citroen C1 enterprise

 
Detalji

Svakako, veliki udeo u interesovanju za ovaj auto ima i veoma pristupačna cena, od 6990 eura za benzinski, odnosno 7490 eura za 1.4 Hdi dizel agregat, bez PDV-a.

 
foto: CITROEN C1 ENTERPRISECITROEN C1 ENTERPRISECITROEN C1 ENTERPRISECITROEN C1 ENTERPRISECITROEN C1 ENTERPRISECITROEN C1 ENTERPRISECITROEN C1 ENTERPRISECITROEN C1 ENTERPRISE
 

VITRO GROUP, zvanični uvoznik i distributer CITROEN vozila za Srbiju i Crnu Goru odlučio je da obraduje mlade i žensku populaciju, koji su najčešći kupci njihovog gradskog mališana CITROEN C1.

Nosivost kojom raspolaže je 330 kilograma, pri čemu je opremljen zavidnom dodatnom opremom.
Za vrele letnje dane koji su pred nama, ovaj prelepi gradski mališan je idealno rešenje za mnoge koji se veoma često nalaze na gradskim, pretežno zakrčenim ulicama, ili su u standardnom problemu traženja parking mesta za svog ljubimca. Da CITROEN C1 ne bude samo najsladji u Citroenovoj porodici, već nešto daleko više, pobrinulo se istraživanje nemačkog ADAC-a.

Naime, prema podacima koji se odnose na kvarove u protekloj godini na nemačkim putevima, CITROEN C1 je ubedljivo na prvom mestu kao vozilo koje je imalo najmanje kvarova u svom segmentu. Nemamo razloga da mislimo da je drugačije i u ostalim zemljama širom Evrope. Ovaj podatak za respekt dodatno olakšava odluku svima koji ovih dana razmišljaju o novom vozilu.

Pod sloganom “ZNATE LI FORMULU ZA SREĆU”, startovala je nova akcija VITRO GROUP, tokom koje se CITROEN C1 nudi po do sada najpovoljnijoj ceni od 7490 evra. Za taj novac, osim zadovoljstva što vozite najbezbedniji auto u svojoj klasi, dobijate klima uredjaj, 2 x air bag, ABS, metalik boju, SCS kontrolu stabilnost I raspodele kočenja u krivinama, servo upravljač podesiv po visini, elektronsku blokadu motora, točkove od 14” I još puno toga.

U svim salonima VITRO GROUP možete zakazi test vožnju, a u gradu možete uživati pored svih zadovoljstava koje pruža ovaj auto i u čežnjivim pogledima onih koji kruže tražeći mesto za parkiranje.

Dostavni program CITROEN vozila podrazumeva spoj spoljne estetike i konfora za vozača i suvozača sa nosivošću i prostranošću za smeštaj tereta. Materijali od kojih je izgadjena unutrašnjost vozila, kao i svi dostupni elementi sigurnosti doprinose opštem utisku koji opredeljuje kupce da CITROEN dostavni program bude i najtraženiji i najprodavaniji.

Gama dobro poznatih dostavnih vozila nudi velike mogućnosti za prevoz tereta svima, u zavisnosti od potreba. Ono što je takodje bitno jeste okretnost i lakoća upravljanja u gradskim uslovima, kao i jednostavnost prilaska pri utovaru i istovaru robe.

Potražnja velikog broja kupaca uslovila je nastanak malenog i izuzetno praktičnog mališana CITROEN C1 ENTERPRISE koga pokreće benzinski motor 1.0 i dizel varijanta sa motorom od 1.4. Nosivost kojom raspolaže je 330 kilograma, pri čemu je opremljen zavidnom dodatnom opremom. Naročita pažnja je poklonjena sigurnosti, pa se tako u standardnoj opremi nalaze i ABS, vazdušni jastuci za vozača i suvozača, CSC kontrola stabilnosti i rasporeda sile kočenja u krivinama i sistem uvlačenja stuba upravljača u slučaju sudara. Ukupan utisak je da je CITROEN C1 ENTERPRISE veoma brzo pronašao put do kupaca koji imaju potrebu za prenošenjem manje težine i dimenzija, a potražnja za ovim dostavnim mališanom ne jenjava od ovogodišnje premijere na Beo truck-a. Svakako, veliki udeo u interesovanju za ovaj auto ima i veoma pristupačna cena, od 6990 eura za benzinski, odnosno 7490 eura za 1.4 Hdi dizel agregat, bez PDV-a 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Ugasi motor na semaforu

"Ključ je u tvojim rukama - Ugasi motor ako stojiš duže od 30 sekundi"....

Poljoprivredno Gazdinstvo - Amajić

Mesto Amajić nalazi se na magistralnom putu Mali Zvornik-Ljubovija, 11km od Malog Zvornika....

Sahranite me na motoru

Portoriko je užasnut slučajem mladića koji je tražio da na sopstvenom bdenju bude na svojoj voljenoj "hondi"....