Početna » Fun » Vikend automobil »

Provera antikorozivne zaštite

 
Detalji

Radno vreme servisa Beoauto (Južni bulevar 95, Beograd) svakim radnim danom je od 8 do 18, a subotom od 9 do 15 časova.

 
 

Beoauto, ovlašćeni prodavac i serviser Opel i Chevrolet vozila s pedesetogodišnjim iskustvom, pripremio je posebnu ponudu za vlasnike vozila ovih marki, pre svega onih malo starijih i onih koji su izašli iz garancije.

Za ovu vrstu limarsko-farbarskih zahvata pogoduje suvo i toplo vreme, tako da je leto u odnosu na druga godišnja doba najbolje.
Kao što je poznato garancija protiv korozije za vozila Chevrolet je šest, a za Opel dvanaest godina i u tim rokovima ovlašćeni serviser proverava stanje karoserije i utvrđuje da li ima potrebe za intervencijom. Međutim, koroziju na automobilima mogu da prouzrokuju i oštećenja usled spoljašnjih uticaja što nije pokriveno garancijom, zatim postoji i veliki broj automobila koji su kupljeni kao polovni i nemaju garanciju, a u tu su i stariji modeli gde je vreme ostavilo trag iako to nije uvek uočljivo.

Do nastanka korozije može da dođe i od posledica popravki, zamena ili modifikacija koje proizvođač ne odobrava i koje su izvedene od strane neovlašćenih lica, od posledica štetnih uticaja sredstava za zaštitu od korozije dodatnim tretmanima koje proizvođač ne preporučuje, ali i od oštećenja nastalih usled nemara korisnika kao što je na primer montaža dodatne opreme koja je ugrađena protivno pravilima i sl. S obzirom da korozija ima tendenciju da se širi, najbolje i najjeftinije je da se na vreme ukloni, bilo popravkom ili zamenom oštećenog dela. Za ovu vrstu limarsko-farbarskih zahvata pogoduje suvo i toplo vreme, tako da je leto u odnosu na druga godišnja doba najbolje.

U Beoautu kažu da su njihovi automobili potpuno pouzdani, ali ukoliko nešto nije kako treba, neće biti problema da se reši. Kada je korozija u pitanju pokrenuli su akciju koja je počela 15. jula i trajaće do 30. avgusta 2010. godine u kojoj svi zainteresovani mogu da provere u kakvom je stanju njihov automobil, a slučaju da je potrebna servisna intervencija odobrava se popust od 10% na cenu usluge, delova i potrošnog materijala. Zainteresovani vlasnici, Opel i Chevrolet vozila mogu da zakažu dolazak u servis na telefon 011/2836-844 ili posetom web sajtu Beoauta: www.beoauto.com. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Opel GT Concept na putu

Sporski automobil koji oduzima dah, svoju premijeru će imati na Salonu automobila u
Ženevi.
...

Čuvajmo Frušku Foru

Udruženje "Inženjeri zaštite životne sredine", u saradnji sa Nacionalnim parkom "Fruška Gora", Rotaract clubom Novi Sad ...

Chevrolet Spark EV u Ženevi

Predviđa se da će Chevrolet Spark EV postaviti standarde u pogledu performansi urbanih gradskih električnih automobila......