Početna » Fun » Vikend automobil »

Evrodizel na "Petrol" pumpama

 
Detalji

Ključna karakteristika novog evrodizela prilagođena su zahtevima korisnika - povećanju efikasnosti i zaštite motora.

 
 

Grupa "Petrol" počela je od četvrtka da na svojim benzinskim stanicama u Srbiji distribuira novu generaciju pogonskog goriva - evrodizel.

Cestitamo!
Grupa "Petrol" počela je od četvrtka da na svojim benzinskim stanicama u Srbiji distribuira novu generaciju pogonskog goriva - evrodizel, koje ispunjava standard EURO 5 emisijske norme propisane od strane Evropske unije.

Ključne karakteristike novog evrodizela prilagođene su zahtevima korisnika - povećanju efikasnosti i zaštite motora, smanjenju emisije štetnih gasova i dugoročnom korišćenju motora uz manju potrošnju i poboljšanu ekonomiju vožnje.

U saopštenju te grupe, navodi se da će se novo gorivo u Srbiji prodavati po nepromenjenoj ceni, uz napomenu da je poslednja generacija evrodizela u potpunosti kompatibilna sa dosadašnjim "Petrolovim" kao i evrodizelom ostalih dobavljača na tržištu.

Razvoj nove generacije evrodizela rezultat je saradnje sa korporacijom "Afton Chemical" iz Velike Britanije, koja je jedan od vodećih svetskih proizvođača aditiva.

(Tanjug) 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Opel Insignia sa najmodernijim IntelliLux LED® Pixel svetlima
Nova adaptivna IntelliLux LED® Pixel svetla sada imaju 84 LED elementa po jednom faru...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Realan izbor srpskih kupaca

U „Dačiji“ su shvatili da sve što izbace iz svojih fabrika automatski postaje bestseler, bez obzira na to da li se radi...

ГРЧКИ ВИКЕНД У БЕОГРАДУ

3, 4. и 5. мај / Трг Николе Пашића/ од 12 до 22 часа...

Prodaju se falš kompleti za prvu pomoć

Vozači u Srbiji ne bi trebalo da kupuju komplete za prvu pomoć dok za dvadesetak dana ne stupi na snagu novi pravilnik o te...