Početna » Fun » Vikend automobil »

Stiže obnovljeni "Dženezis"

 
Detalji

Kompanija "Hjundaji" predstavila je početkom 2007. svoj novi putnički automobil "dženezis".

 
 

Najveći južnokorejski proizvođač automobila "Hjundaji" počeće ove sedmice prodaju obnovljene, jeftinije verzije luksuznog sedana "dženezis".

H Y U N D A I
Najveći južnokorejski proizvođač automobila "Hjundaji" počeće ove sedmice prodaju obnovljene, jeftinije verzije luksuznog sedana "dženezis" i modela "dženezis kupe", u nastojanju da izađe u susret zahtevima kupaca, saopštila je uprava kompanije u Seulu.

"Još smo unapredili konkurentnost modela 'dženezis' (Genesis) i 'dzenezis kupe' koji predstavljaju najbolje sedane luksuzne klase u zemlji, sa opcijama koje će najviše zadovoljiti potrebe kupaca," objavila je uprava "Hjundaija" (Hyundai).

Obnovljeni modeli, takođe, će popraviti "Hjundaijevu" ukupnu konkurentnost u odnosu na uvozne robne marke, koje su uspele da povećaju udeo u prodaji na južnokorejskom tržistu, zahvaljujući agresivnom marketingu i smanjivanjem cene.

Novi "grand" model "dženezisa" ima motor od 3,3 litra, kao i model "VIP pak", koji će biti jeftiniji za oko 4.100 dolara u odnosu na starije verzije. Osnovna verzija "dženezisa" je oko 30.000 dolara, a najskuplji model košta oko 40.000 dolara.

Prva verzija "dženezisa" proglašena je za automobil godine u Severnoj Americi na Međunarodnom sajmu automobila u Detroitu početkom januara minule godine, u konkurenciji 58 novih modela svetskih automobilskih kuća.

Luksuzna "Hjundaijeva" limuzina dužine 4,975 metara izrađena je od najkvalitetnijih materijala. Pokreću je dva V6 benzinska agregata od 3,3 i 3,8 litara, od 262 i 290 konjskih snaga.

Kompanija "Hjundaji" predstavila je početkom 2007. svoj novi putnički automobil "dženezis", prvo vozilo južnokorejske firme najviše klase, koje se na tržištu nadmeće sa modelima čuvenih auto-kuća kao što su BMW, "Mercedes-Benc" i "Tojota".

VIDEO:
http://www.youtube.com/watch?v=bNyjr37IpqY&feature=player_embedded 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Kad su cvetale tikve
Roman Dragoslava Mihajlovića, „Kad su cvetale tikve“ prvi put je objavljen 1968. godine i izazvao je u to vreme značajnu reakciju socijalističkog režima....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Mercedes-Benz CLS 63 AMG

Uzivajte u galeriji fotografija......

Oldtajmeri hit u Rusiji

Poslednjih godina u Rusiji je naglo poraslo interesovanje za stare automobile, a njihova restauracija pretvorila se u unosan ...

Za seks, skrenite desno

Građani Berdlipa u Britaniji ogorčeni su saobraćajnim znakom koji pokazuje glavno mesto za zaljubljene parove....