Početna » Fun » Vikend automobil »

Besplatna provera klime

 
Detalji

Besplatna provera klima uređaja počela je 1. juna i trajaće do 15. jula.

 
 

Vlasnici "opela" i "ševroleta" do 15. jula mogu besplatno proveriti klima uređaje u Beoautu.

O P E L
Beoauto, ovlašćeni prodavac i serviser Opel i Chevrolet vozila, posebnom ponudom želi da pomogne vlasnicima vozila ovih marki i njihovim saputnicima da zaštite svoje zdravlje. Posetom servisu umanjuje se rizik nastanka bolesti prouzrokovane uređajem za klimatizaciju.

Redovno održavanje sistema klimatizacije u automobilima primarni je zadatak pre dolaska letnje sezone. Osim povećanja efikasnosti, čišćenjem opreme za klimatizaciju mogu da se spreče i simptomi gripa koji je učestala pojava početkom leta.

Sparna vrućina tokom leta bez klima uređaja ponekad je neizdrživa, međutim, mora da se zna da njena upotreba može da predstavlja rizik za čovekovo zdravlje. Letnji grip, bol u mišićima i kijanje izazvani su suvim vazduhom i neodgovarajućom upotrebom klima uređaja.

Sistem za klimatizaciju izuzetno je pogodan za razvoj bakterija i različitih vrsta gljivica. Tome dodatno doprinosi činjenica da se ovaj sistem koristi samo povremeno (tokom leta) i da je vazduh koji se usisava prepun najsitnije prašine sa puteva. Redovno održavanje, najmanje jednom godišnje, a posebno pre letnje sezone omogućava ispravan rad klima uređaja, što podrazumeva čist i svež vazduh u kabini, sprečavanje bolesti i smanjenu potrošnju energije.

Besplatna provera klima uređaja počela je 1. juna i trajaće do 15. jula, a ako je potrebna servisna intervencija odobrava se popust od 10% na cenu usluge, materijala i delova.Pogledaj i:

opel

,

beoauto

,

klima

,

kola

,

auto

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Moskvičem do pakla
Drama “Moskvičem do pakla” građena je na autentičnoj priči o mladiću koji je u saobraćajnoj nesreći izgubio devojku....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Opel Mokka

Novo ime i novi segment za Opel: Opel je prvi nemački proizvođač koji će lansirati svog kandidata u rastućem subkompaktn...

Nova Astra za trkačku stazu!

Opel razvija trkački automobil za TCR Internacionalnu seriju 2016....

Opel nudi "skoro doživotnu" garanciju

Nemački "Opel" se opredelio da, u nameri da se što pre izvuče iz tekuće finansijske krize, kupcima svojih modela pruži "...