Početna » Fun » Vikend automobil »

Opel povećava proizvodnju Corse

 
Detalji

Opel će zbog veće potražnje povećati planiranu proizvodnju Corse za 16000 jedinica. Fabrika u Eisenach-u, Nemačka, povećava proizvodnju za 9000 jedinica, a fabrika u Zaragoza-i, Španija, za 7000 jedinica u odnosu na planiranu proizvodnju.

 
 

U februaru je Opel lansirao novu Corsu sa motorima koji uz više snage nude manju potošnju i manju emisiju CO2.

Color Edition nosi crni krov, uparen sa crnom bojom visokog sjaja, petokračne alu-felne. Isporučuje se u beloj, žutoj, crvenoj ili crnoj boji.
Opel će zbog veće potražnje povećati planiranu proizvodnju Corse za 16000 jedinica. Fabrika u Eisenach-u, Nemačka, povećava proizvodnju za 9000 jedinica, a fabrika u Zaragoza-i, Španija, za 7000 jedinica u odnosu na planiranu proizvodnju.

Posebno interesovanje izazvala je Corsa ecoFLEX 1.3 CDTI, sa emisijom CO2 od samo 98g/km. Ova poboljšanja motora su praćena i predstavljanjem nekoliko novih specijalnih izdanja, kao što je sportska Color Line serija sa Color Race, Color Edition i Color Wave varijantama, koja poseduje karakterističan izgled i atraktivne auminijumske felne od 17 inča.

Color Edition nosi crni krov, uparen sa crnom bojom visokog sjaja, petokračne alu-felne. Isporučuje se u beloj, žutoj, crvenoj ili crnoj boji. Color Race – nudi se u žutoj, crvenoj ili beloj boji – donosi crnu haubu i zadnja vrata, oboje sa motivom zastave za trke kako bi se istakla pobednička dopadljivost Korse. Color Wave se ističe valovitim motivom u vidu trake duž ramene linije, uparen sa staklima u vratima, koja su predstavljena u kontrastnim bojama u odnosu na ostatak kroserijek: plava sa belom, dela sa crvenom ili crvena sa crnom. Takođe, u okviru proslave 111 godina automobilske tradicije, Opel izbacuje na tržište ograničeno izdanje Corsa 111.

U prvom kvartalu prodaja Corse je značajno povećana u Španiji, Italiji, Francuskoj i Belgiji, a u Holandiji je udvostručena u odnosu na isti period prosle godine. U Srbiji je prodaja Corse u prvom kvartalu povećana za više od 65 odsto u odnosu na isti period prosle godine.

"Veoma smo zadovoljni prodajom Corse u Srbiji od početka godine. Od kako se prvi put pojavila na tržištu Corsa je jedan od lidera u svom segmentu i evidentno je da kupci kod nas, kao i širom Evrope, prepoznaju sve prednosti koje ovaj automobil nudi", izjavio je Ivan Kekić, Direktor Opela za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju.Pogledaj i:

opel

,

korsa

,

proizvodnja

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Nova Astra za trkačku stazu!

Opel razvija trkački automobil za TCR Internacionalnu seriju 2016....

Nova Opel Insignia spuštena u London

Više od 300 zvanica se skupilo kako bi prisustvovali poniranju novog automobila iz lopte , nakon što je ispušten u vazdu...

Gradski stil i opušten SUV imidž

Oštar i kompaktan spolja, veoma prostran i fleksibilan iznutra, sa dvobojnom karoserijom i tipičnim SUV izgledom – to je ...