Početna » Fun » Vikend automobil »

"Audi A8 L" premijerno

 
Detalji

Vozač će moći da uživa u W12 motoru sa 500 konjskih snaga, do stotke – 4,9 sekundi, maksimalna brzina je 250 km/h.

 
 

Kralj "Audijeve" game "A8 L" sa 6,3 litarskim W12 motorom i produženim međuosovinskim rastojanjem.

Pazi ovaj Audi, moze da ti naudi :-)
Kralj "Audijeve" game "A8 L" sa 6,3 litarskim W12 motorom i produženim međuosovinskim rastojanjem, koje je donelo kraljevski ugođaj na zadnjim sedištima, biće predstavljen na Sajmu automobila koji se krajem aprila održava u Pekingu.

Sa dužinom od gotovo 5,30 metara, "A8 L" je skoro 15 centimetara duži od standardnog modela, sa međuosovinskim rastojanjem od 3,12 metara. Dodatna dužina je omogućila i dodatni efekat na kabinski prostor.

Obilje kože, centralna konzola pune dužine, elektro podesiva sedišta sa grejanjem i ventilacijom, kod kojih može da se "šteluje" i dubina sedalnog dela, lumbalna potpora, ugao sedenja, deset vazdušnih valjaka za masažu... Šta reći još? Ima još, a to je elektro podesivi "stočić" na suvozačkom sedištu.

Četvorozonska automatska kontrola klime je standardna, a upravlja se putem, ni manje ni više nego 25 motora. Sve je tu, od stočića do frižidera. Prva klasa! Za zvučni ugođaj je zadužen Bang & Olufsen audio sistem, a filmovi se mogu gledati preko 10,2 inčnih LCD displeja.

Vozač će moći da uživa u W12 motoru sa 500 konjskih snaga i 625 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Agregat je uparen sa osmostepenom automatskom transmisijom i Quattro pogonom. Sprint do stotke – 4,9 sekundi, a maksimalna brzina je elektronski ograničena na 250 kilometara na čas.

W12 će biti standardni motor na početku, sa nekoliko dizela i benzinaca koji će takođe biti dostupni. Cene će biti poznate nakon oficijelnog predstavljanja u toku ovog meseca na salonu automobila u Pekingu. (Turbo) 
 
 
Za Vašu pažnju
 
64. Međunarodni beogradski sajm knjiga
Beogradski sajam knjiga, 64. po redu, uz učešće oko 500 izlagača, održan je od 20. do 27. oktobra na Beogradskom sajmu, pod sloganom „Pismo=Glava“. ...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

"Crna Zorica" 20. marta u SC

„Crna Zorica“, crna komedija sa avanturističkim elementima, u režiji para Radoslava Pavkovića i Hristine Hadžiharalam...

MTV premijera novog spota Blink 182

MTV vam ove srede, 7. septembra u 12:00, donosi ekskluzivnu premijeru novog spota za singl „Up All Night“ popularnog amer...

Komplet prve pomoći "traje" pet godina

Vozači u Srbiji moraće da plate blizu 2.500 dinara na svakih pet godina za kupovinu kompleta prve pomoći....