Početna » Fun » Vikend automobil »

Utvrdite poreklo svog automobila

 
Detalji

Lokacije AMSS-a za proveru: Beograd, Čačak i Sombor.

 
 

Građani koji žele pouzdano da utvrde poreklo i verodostojnost podataka vozila mogu to da učine u laboratorijama Auto moto saveza Srbije.

AMSS je zakon
Proverom vozila u vodećim svetskim bazama podataka stiče se uvid u postojanje eventualne potrage za vozilom, regularnost odjave vozila u zemlji iz koje se vozilo uvozi u Srbiju.

Provera vozila obuhvata vizuelni pregled koji utvrđuje identifikacione oznaka na vozilu, način izrade i položaj tih oznaka, kao i merenja parametara kao što su debljina boje, postojanje varova i slično.

Tehnologija koja se primenjuje u radu Auto moto saveza Srbije, kako je navedeno, veoma je pouzdana, a u oceni verodostojnosti moguća je jedna greška na 10.000 pregledanih vozila.

Nakon pregleda, koji u proseku traje oko dva i po sata, smatra se da je motorno vozilo potpuno legalno ukoliko zadovolji fizičku proveru broja šasije, motora i ostalih identifikacionih oznaka i prođe administrativnu proveru kojom se proverava da li je vozilo ukradeno.

Provera vozila može da se obavi u laboratorijama AMSS Centra za motorna vozila u Beogradu u ulici Rakovički put 4, zatim u Čačku u Bulevaru oslobodilaca bb i u Somboru u ulici Veljka Petrovića 16. (Tanjug) 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Korešpodencija
Korešpodencija - je rađena prema tekstu Borislava Pekića, čiju dramatizaciju je radio Borislav Mihajlović Mihiz, a sve to u režiji Gorčina Stojanovića koji je u Zvezdara teatru prvi put režirao pre 20 godina....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

L'Oreal Paris Cinemanija - satnica

Večeras u Sava Centru svečano će biti otvorena L'Oreal Paris Cinemanija koja će u Beogradu trajati do 5. novembra...

Hibridi su dosadni

"Honda" je i dalje je uzdržana u pogledu potražnje za električnim vozilima narednih desetak godina, nakon što je obustavi...

Izložba: Ogledi u Španiji

Institut Servantes, u saradnji sa Akademijom umetnosti Slobomir P iz Republike Srpske, organizuje izložbu plakata na kojima ...