Početna » Fun » Vikend automobil »

Utvrdite poreklo svog automobila

 
Detalji

Lokacije AMSS-a za proveru: Beograd, Čačak i Sombor.

 
 

Građani koji žele pouzdano da utvrde poreklo i verodostojnost podataka vozila mogu to da učine u laboratorijama Auto moto saveza Srbije.

AMSS je zakon
Proverom vozila u vodećim svetskim bazama podataka stiče se uvid u postojanje eventualne potrage za vozilom, regularnost odjave vozila u zemlji iz koje se vozilo uvozi u Srbiju.

Provera vozila obuhvata vizuelni pregled koji utvrđuje identifikacione oznaka na vozilu, način izrade i položaj tih oznaka, kao i merenja parametara kao što su debljina boje, postojanje varova i slično.

Tehnologija koja se primenjuje u radu Auto moto saveza Srbije, kako je navedeno, veoma je pouzdana, a u oceni verodostojnosti moguća je jedna greška na 10.000 pregledanih vozila.

Nakon pregleda, koji u proseku traje oko dva i po sata, smatra se da je motorno vozilo potpuno legalno ukoliko zadovolji fizičku proveru broja šasije, motora i ostalih identifikacionih oznaka i prođe administrativnu proveru kojom se proverava da li je vozilo ukradeno.

Provera vozila može da se obavi u laboratorijama AMSS Centra za motorna vozila u Beogradu u ulici Rakovički put 4, zatim u Čačku u Bulevaru oslobodilaca bb i u Somboru u ulici Veljka Petrovića 16. (Tanjug) 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Etno selo Babina Reka
Etno selo Babina Reka se nalazi u lazarevačkoj opštini u sklopu sela Trbušnica......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Talenti iz Šumatovačke

Šezdeset četvrta generacija talenata iz Šumatovačke...

The Ocean

Nemački sastav The Ocean nastupiće 21. novembra u Velikom klubu beogradske Akademije. Domaću podršku pružiće im In From...

Bassivity Digital Showcase

Pomocija novih hip hop izvođača afirmisane izdavačke kuće Bassivity Music...