Početna » Fun » Vikend automobil »

Svetska premijera Opel Movana kod nas

 
Detalji

Svetska premijera Opel Movana na sajmu BEOTRUCK od 23. do 27. marta.

 
 

Domaća publika prva će imati priliku da vidi drugu generaciju Opel Movana na sajmu BEOTRUCK od 23. do 27. marta u Beogradu.

Novi Movano ima ekspresivan, moćan dizajn, lako prepoznatljiv i sa velikih razdaljina. Inženjeri i dizajneri Opela posebno su se posvetili kabini koja je sada za 5.7cm duža od predhodne sa viskokvalitetnim i izdržljivim materijalim.
Opel Movano donosi svežinu u segment lakih komercijalnih vozila na tržišta širom Evrope sa svojim inovativnim karakteristikama, novim tehnologijama i izvrsnom funkcionalnošću i ekonomičnošću.

Novi Movano ima ekspresivan, moćan dizajn, lako prepoznatljiv i sa velikih razdaljina. Inženjeri i dizajneri Opela posebno su se posvetili kabini koja je sada za 5.7cm duža od predhodne sa viskokvalitetnim i izdržljivim materijalim. Velika preglednost i niz prostora za odlaganje samo su jedan od niza poboljšanja u Novom Movanu. Multi-podesiva sedišta i volan podesiv po visini ušiniće svaku vožnju maksimalno udobnom.

Nova generacija motora (2.3 CDTI) daje izuzetnu efikasnost i ekonomičnost prilikom vožnje, uz smanjen nivo izduvnih gasova. Ponuda motora od 74 kW/100 hp, 92 kW/125 hp i 107 kW/146 hp uz opcioni 105-litarski tank, omogućava vožnju od gotovo 1400 km bez dosipanja goriva. Uz izuzetne tovarne kapacitete, Novi Opel Movano pretenduje da postane najverniji pratilac svakog posla, a prodaja će startovati u narednih mesec dana.

*Opel popuste na Beogradskom sajmu Beotruck možete preuzeti u odeljku MULTIMEDIA (ispod). 
 
 

REPERTOAR

Nema unosa u repertoaru za ovaj objekat
Za Vašu pažnju
 
Opel Insignia sa najmodernijim IntelliLux LED® Pixel svetlima
Nova adaptivna IntelliLux LED® Pixel svetla sada imaju 84 LED elementa po jednom faru...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Opel ADAM stigao u Srbiju

Sa potpuno novim ADAM-om, Opel je na tržište Srbije doveo mali, šik, gradski automobil....

Medeni sajam

Počinje ovogodišnja sajamska sezona, koju 2018. otvara Državni pčelarski sajam....

Budućnost pripada svima

Opel predstavlja novi moto marke, novi logo i novu kampanju za Insigniju......