Početna » Fun » Vikend automobil »

Otvoren Sajam automobila

 
Detalji

Radno vreme sajma je od 10.00 do 20.00, cena pojedniačne ulaznice je 300 dinara.

 
 

Sajam automobila "Delta Đenerali BG kar šou" i sajam moticikala i bicikala otvoren je u ponedeljak na Beogradskom sajmu i trajaće do 14. marta.

"Delta Đenerali BG kar šou"
Na sajmu učestvuje 370 izlagača, od toga je 180 iz inostranstva, a biće predstavljeno 47 novih modela automobila.

Ministar trgovine i usluga Srbije Slobodan Milosavljević izjavio je na otvaranju da očekuje da će ove godine biti povećana prodaja automobila u Srbiji i da će to pokazati da srpska privreda i ekonomija idu ka oporavku.

Milosavljević je pozvao finansijski sektor - banke i liznig kompanije, da prepoznaju potencijal i pomognu automobilskoj industriji i zaposlenima i građanima da po povoljnijim uslovima kupe automobile.

Direktor Delta Đenerali osigurnja Nebojša Divljan izjavio je da je bitno što se u Beogradu održava sajam automobila, kada su takvi sajmovi u regionu uglavnom otkazani.

Kako je rekao, Delta Đenerali osiguranje je treću godinu za redom generalni sponzor Sajma automobila.

Na sajmu će biti predstavljeno i 38 novih modela motocikala, biće održana i izložba prateće industrije i garažno servisne opreme.

Nacionalna vozačka akademija organizovaće edukaciju u oblasti saobraćaja i vožnju na poligonu.

Radno vreme sajma je od 10.00 do 20.00, cena pojedniačne ulaznice je 300 dinara, a grupne posete 200, cena parkinga je 100 dinara po satu. (Beta) 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Green Balance

Na ovogodišnjem međunarodnom salonu umetničke fotografije "Green Balance", pravo učešća imali su fotografi iz celog sve...

U prodaji karate za Return to forever

Od utorka, 01. aprila u prodaji su karte za koncertnu dzez atrakciju RETURN TO FOREVER, koja je zakazana za 06. jul u Beograd...

Vozila s pogonom na viski

Naučnici sa univerziteta u Edinburgu tvrde da su, posle dve godine istraživanja, razvili novu vrstu biogoriva za automobile...