Početna » Fun » Vikend automobil »

Opel Insignia Sports Tourer

 
Detalji

Ingsignia Sports Tourer
-Prostrana: 100 litara više prtljažnog prostora u odnosu na prethodni model, jednostavan pokret stopalom otvara elektro pokretana zadnja vrata
-Osvetljena: Najnovija generacija Opel IntelliLux LED® matričnih farova pretvara noć u dan.
-Digitalno povezana: IntelliLink info-zabava uz Opel OnStar sa rezervacijom hotela i informacijama o parkingu.

 
Opel Insignia Sports Tourer - 2017.Opel Insignia Sports Tourer - 2017.Opel Insignia Sports Tourer - 2017.Opel Insignia Sports Tourer - 2017.Opel Insignia Sports Tourer - 2017.Opel Insignia Sports Tourer - 2017.
 

Potpuno nov Opel Insignia Sports Tourer je u ekstremno dobroj formi.

Dolazi uskoro: Svetska premijera u Ženevi ovog marta, knjiga porudžbina se otvara februaru 2017.
Prati primer sportske orijentacije, koji je postavio veliki kupe, a uz to je beskompromisno prostran sa ponudom bezbednosti za primer, što i priliči istinskoj perjanici.

Druga generacija Insignije impresionira linijama koje oduzimaju dah, zapreminom prtljažnika koji je povećan na 1.640 litara (preko 100 litara više od odlazećeg modela), kao i visokotehnološkim solucijama koje se pružaju u rasponu od Opelovih IntelliLux LED® matričnih svetala koja postavljaju trendove i ultramodernih sistema asistencije, pa do modernog i atraktivnog „head-up“ displeja.

Pored toga, Insigniju krasi prvoklasna konektivnost, tipična za Opel, sa integracijom pametnih mobilnih telefona, koja sada nudi jednu Opel OnStar karakteristiku – Personalni asistent, što putnicima u Insigniji omogućava rezervaciju hotelske sobe i pronalaženje parking mesta preko OnStar savetnika (OnStar Advisor).

Nova perjanica je takođe prvi automobil proizveden u Riselshajmu, dostupan sa osmostepenom automatskom transmisijom, kamerom koja pokriva 360° oko vozila i inteligentnim pogonom na sve točkove sa vektorisanjem obrtnog momenta.

Nova Insignija Sports Tourer će svetsku premijeru proslaviti na Salonu automobila u Ženevi 7. marta, a knjige porudžbina se otvaraju tokom februara.

Visokotehnološki sistemi asistencije: Za bolji komfor i bezbednost

Nova Insignia Sports Tourer dolazi sa istim vodećim tehnologijama koje je najavio Grand Sport sedan.
U najprimetnije se ubraja nova generacija adaptivnih Opel IntelliLux LED® matričnih farova, koji su brži i precizniji nego ranije. Svojstva poput asistencije održavanja vozila u voznoj traci (Lane Keep Assist) sa automatskom korekcijom upravljanja dodatno poboljšavaju bezbednost.
Dalje, nova Insignia je prvi Opel sa aktivnom haubom motora. U slučaju sudara, hauba se podiže mereno u milisekundama, na taj način povećavajući distancu u odnosu na motor, obezbeđujući poboljšanu zaštitu za pešake.

Unutar vozila, opciona premijum ergonomska AGR sertifikovana sedišta ((Aktion Gesunder Rücken) sa funkcijama masaže, ventilacije i memorije, podižu komfor u vožnji na još viši nivo.
Pored toga, dva spoljna zadnja sedišta poseduju funkciju grejanja, baš kao i vetrobran.
Veliki panoramski krovni prozor omogućava nesmetan pogled ka nebu.
Očigledno, Opel je mislio i na komotan i lak utovar. Zadnja vrata na novoj Insigniji Sports Tourer mogu da se otvaraju i zatvaraju pokretom stopala ispod zadnjeg odbojnika.

Pogonski sistem na sve točkove sa vektorisanjem obrtnog momenta i široka lepeza pogonskih agregata

Zadovoljstvo u vožnji i bezbednost, bez obzira na uslove, zagarantovani su zahvaljujući Insignijinom novom inteligentnom pogonskom sistemu na sve točkove sa vektorisanjem obrtnog momenta – najsofisticiranijim u klasi.
Dva, električnim putem kontrolisana kvačila sa više lamela u integralnom pogonskom sistemu, zamenjuju uobičajeni zadnji diferencijal, obezbeđujući mnogo precizniji prenos snage na svaki točak ponaosob, bez obzira da li se vozi po šljunku, vlažnoj, zaleđenoj ili snežnoj podlozi. Pri vožnji u krivinama, dodatni obrtni moment se šalje na zadnji spoljni točak, osetno smanjujući podupravljanje, što donosi precizniju kontrolu. Ovaj sistem reaguje u deliću sekunde kada se pritisne papučica gasa, obezbeđujući da automobil ostvari bolju stabilnost i lakše upravljanje u svakoj situaciji. Pored toga, dodatno unapređena FlexRide šasija služi kao baza za izvanredno ponašanje u vožnji, bez obzira na uslove. FlexRide prilagođava amortizere, upravljanje, odziv na gasu i vreme promene stepena prenosa (na automatskom menjaču), nezavisno ili na osnovu režima „Standard“, „Sport“ ili „Tour“, koje bira vozač. Novi softver kontrole režima vožnje (Drive Mode Control) predstavlja srce i dušu adaptivne šasije. On u kontinuitetu analizira informacije koje obezbeđuju senzori i podešavanje, te na taj način prepoznaje individualan stil vožnje.
 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Hipnoza jedne ljubavi
Svake godine u Srbiji nestane jedan manji grad od četrdeset do pedeset hiljada stanovnika. ...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Nova Astra za trkačku stazu!

Opel razvija trkački automobil za TCR Internacionalnu seriju 2016....

Porudžbine za novu Astru

Opel je bio u centru pažnje na 66. Međunarodnom salonu automobila u Frankfurtu sa svetskom premijerom nove generacije Astre...

Opel Astra - „Automobil godine 2016.“

Nov Opel Astra je „Automobil godine 2016.“, što znači da je osvajač jednog od najrenomiranijih priznanja u automobilsk...