Početna » Fun » Vikend automobil »

Bestseler u klasi lakih komercijalnih vozila

 
Detalji

• Prodaja uspešnog Vivara porasla je za 38 odsto u 2015.

• Opel/Vauxhall je povećao prodaju lakih komercijalnih vozila za 24 odsto u 2015.

• Opel/Vauxhall beleži najveći tržišni udeo u klasi lakih komercijalnih vozila u Evropi od 2008. godine.

 
 

Još od premijere 2001., Opel Vivaro je jedan od najpopularnijih vanova u svom segmentu

„Sedam stotina pedeset hiljada je impresivna brojka za Vivaro, posebno u ovom segmentu u kojem se vodi oštra tržišna borba“.
(do 2,9 tona dozvoljene ukupne mase, Van-D). Juče je, Opel/Vauxhall fabrika u Lutonu (Velika Britanija), postigla novi veliki uspeh u istoriji ovog fleksibilnog majstora dostave sa 750.000. Vivarom, koji je sišao sa proizvodne linije.

Vivaro je najbolje prodavano Opelovo lako komercijalno vozilo. On je odigrao glavnu ulogu u impresivnom povratku nemačkog proizvođača u ovaj sektor, a 2015. je bila godina rekorda: Prodaja Vivara je porasla za 38 odsto, tako da je ovaj model zabeležio najveći tržišni udeo i najveći udeo unutar segmenta, još od premijere 2001.

Vivaro može biti konfigurisan na taj način da ispuni svaku moguću namenu jednog lakog komercijalnog vozila a njegovu uspešan koncept, koji podrazumeva dostupnost različitih varijanti je pravi hit među kupcima: dostupan je kao dostavno vozilo, kombi, putnički van i model sa utovarnom platformom u različim konfiguracijama, što omogućava mnoge
transformacije u zavisnosti od široke lepeze specifičnih profesionalnih zahteva. Vivaro takođe kombinuje funkcionalnost komercijalnog vozila sa prednostima u vidu mobilne kancelarije na točkovima, uz dizajn i komfor jednog putničkog automobila.

Nije samo Vivaro postigao veliki uspeh u 2015.: Opel/Vauxhall je prodao preko 100.000 komercijalih vozila prošle godine, što je porast od 24 odsto u odnosu na 2014. – značajno nadmašivši ukupan rast ovog tržišta, koje je poraslo za 9 odsto. Vivarovi „rođaci“ u segmentu lakih komercijalnih vozila, Movano i Combo, takođe su napredovali sa porastom prodaje od 27, odnosno 12 odsto. Movano je uspešno pratio standarde koje je postavio Vivaro i zabeležio je najveći tržišni udeo, najveći udeo u segmentu i najveći broj prodatih jedinica još od svoje premijere 1998.
Pogledaj i:

opel

,

vivaro

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
ARZAMAS
„Arzamas je roman o sreći i smrti koje se sudaraju kroz svakodnevni život majke koja odlazi i ćerke koja ostaje...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Bestseler u klasi lakih komercijalnih vozila

Opel Vivaro je jedan od najpopularnijih vanova u svom segmentu......

Priznanje za "Opel OnStar" sistem

Auto Express je prepoznao novi sistem personalne konektivnosti i servisne asistencije kao vrhunski....

Corsa E - idealna za grad i put

U udobnoj vožnji, u kojoj smo i mi uživali, prepunoj zabave, uživaće i mladi vozači, a samouvereno će odgovoriti i potr...