Početna » Kuda? » Na koncert »

Mark Knopfler

 
Mark Knopfler
ARHIVA
Na koncert | dodato 24.05.2008.
Detalji

Mesto: Beogradska arena
Vreme održavanja: 10. jun 2008 u 21h
Cene karata: 1900 (nivo 400), 2000 i 2300 dinara (nivo 200), 2350 (parter I kategorija) i 2200 (parter II kategorija), 2500 (parter VIP) i 5000 dinara (lože,nivo 300).

 
 

Lupa Bg, Terra Nostra Promotions i Beogradska Arena s ponosom predstavljaju: Mark Knopfler (ex-Dire Straits) u Beogradu (Turneja povodom promocije novog albuma, Kill To Get Crimson)

Višestruki dobitnik Grammy nagrada, koje je osvojio kao vokal/tekstopisac benda Dire Straits, Mark Knopfler, kombinući svoje fenomenalne lirike sa jedinstvenim gitarskim zvukom, stvara hitove kao što su Money For Nothing, Sultans Of Swing, Romeo and Ju
Kill To Get Crimson, najnoviji album Mark Knopfler-a, rađen je sa odabranom grupom muzičara u koje spadaju i njegovi dugodišnji saradnici, klavijaturista Guy Fletcher i tehničar/koproducent Chuck Ainlay. Ovo je Knopfler-ov peti solo album, ne uključujući projekte koje je radio za potrebe filma, naslednik je albuma Shangri-La, iz 2004., i dolazi direktno posle izuzetno uspešne saradnje sa Emmylou Harris, na albumu All The Roadrunning. Ta ploča je nominovana za za Grammy nagradu, i zaslužna je za seriju rasprodatih koncerata širom sveta. Snimljen u Knopfler-ovom licnom studiju, British Grove-u, u Zapadnom Londonu, Kill To Get Crimson oslanja se na zvuke tradicionalnih instrumenata, ali ne nedostaje ni vec dobro poznati zvuk gitara, basa, bubnjeva i klavijatura. Među gostujucim muzičarima nalaze se i harmonikaš, Ian Lowthian, sa kojim je Knopfler vec sarađivao 2002., tokom rada na muzici za film A Shot At Glory, i John McCusker-om, violinistom, koji je, možda, i najpoznatiji po saradnji sa Kate Rusby.
Višestruki dobitnik Grammy nagrada, koje je osvojio kao vokal/tekstopisac benda Dire Straits, Mark Knopfler, kombinući svoje fenomenalne lirike sa jedinstvenim gitarskim zvukom, stvara hitove kao što su Money For Nothing, Sultans Of Swing, Romeo and Juliet and Walk Of Life. Takode, radio je kao producent za Bob Dylan-a I Randy Newman-a, kao i muziku za nekoliko filmova, među kojima su i Local Hero i Princess Bride.

Karte su u pretprodaji na oficijalnom sajtu Mark Knopfler-a od 17. septembra, a puštaju se u slobodnu prodaju 24. septembra. Prodajna mesta za karte: Ticketline (Sva prodajna mesta), TicketLine Call centar 011/203-0570, Beogradska Arena, Tuckwood Cineplex, Bilet Servis Karte ce se moci naruciti i preko sajtova organizatora www.lupapromotion.com I www.terranostra-promotions.com, kao i preko naseg Call Centra 011/ 324 8280.Pogledaj i:

arena beograd

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Sveti Trifun 2020.
Manifestacija "Sveti Trifun 2020", uz podršku Udruženja vinara Beograda......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

DR

Jedna od Nušićevih poslednjih komedija, Dr, prikazana je na sceni Narodnog pozorišta u Beogradu prvi put 1936. godine......

Gun Club

Gun club će Beograđanima ponuditi kvalitetan program pun koncerata i dj nastupa......

Toni Cetinski

Prvi koncert Tonija Cetinskog održaće se u Beogradskoj areni 14.februara 2010. godine....