Početna » Kuda? » Na koncert »

Toni Cetinski

 
Toni Cetinski
ARHIVA
Na koncert | dodato 10.02.2010.
Detalji

Mesto održavanja: Beogradska arena, Beograd
Vreme održavanja: 14. februar 2010. god.
Cena ulaznice: parter 1200 dinara, tribine 1700 dinara

 
 

Koncert u Beogradu je poslednja stanica Tonijeve regionalne turneje Furia Tour, tokom koje je Toni zajedno sa svojom ekipom koju čini više od 150 ljudi obišao sve veće gradove u regionu.

Uz prateći band "Živa legenda", Toniju će se na bini u areni pridružiti plesačice koje su svoje mjesto u Tonijevom timu izborile na audicijama u Zagrebu, Sarajevu, Beogradu i Ljubljani...
Prvi koncert Tonija Cetinskog održaće se u Beogradskoj areni 14.februara 2010. godine.

Šou Tonyja Cetinskog "Furia Tour" do sada je neviđen na ovim prostorima sa efektima i plesnim tačkama na kakve smo navikli samo od strane svetskih izvođača, a po prvi put u Srbiju i Beograd stiže na Dan zaljubljenih 14. februara 2010. godine.

Osim pjesama sa novog albuma "Ako to se zove ljubav"(album u izdanju "Multimedia recordsa ") poput naslovne "Ako to se zove ljubav", "Umirem 100 X dnevno" i drugih hitova, Tonijevu publiku u dvosatnom spektaklu očekuju i brojni stari hitovi.

Uz prateći band "Živa legenda", Toniju će se na bini u areni pridružiti plesačice koje su svoje mjesto u Tonijevom timu izborile na audicijama u Zagrebu, Sarajevu, Beogradu i Ljubljani, a koreografiju za nastupe osmislila je dugogodišnja plesačica Tine Turner, Ivona Brnelić. Uz posebne efekte i raskošnu scenografiju, Tonijev program će dodatno začiniti styling i kreacije Viktora Drage, koji je osmislio kostime za nastup, u skladu sa pojedinim Tonijevim pjesmama. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Put pod noge - 42. Međunarodni beogradski sajam turizma
Pod sloganom „Put pod noge“ od 20. do 23. februara 2020. godine u halama Beogradskog sajma...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Osvojite mesto najbliže bini

Jelen Live i Arena Beograd najavljuju specijalnu akciju METALIKE namenjenu za najsrećnije obožavaoce! ...

Massive Attack na Beck'sperinece-u

Jedinstveni kreatori savremene muzike krenuli na veliku "Heligoland" turneju!......

Shakira - jedinstveni plesni konkurs

RTV Pink i Šakira vam nude jedinstvenu priliku u životu, da plešete sa Šakirom na jedan njen hit....