Početna » Kuda? » Na koncert »

Humanitarni koncert za dečije svratište

 
Detalji

Mesto održavanja: centar lepih umetnosti Guarnerius, Beograd
Vreme održavanja: 24. novembar 2009. god. u 20h

 
 

Treći koncert u ciklusu humanitarnih koncerata "Mi brinemo za decu iz svratišta - Pridružite se i Vi!" publici predstavlja izuzetnog mladog violinistu Gorana Trajkovića.

Programi koncerta: Pergolesi, Handel, Mozart, Rachmaninoff, Binički i Ysaye.
Na drugom koncertu u ciklusu humanitarnih koncerata "Mi brinemo za decu iz svratišta - Pridružite se i Vi!", sopran Vjera Adžić će nastupiti uz saradnju bas-baritona Aleksandra Novakovića i pijanistkinje Tatjane Drobni.

Program:
Pergolesi, Handel, Mozart, Rachmaninoff, Binički.

Treći koncert u ciklusu humanitarnih koncerata "Mi brinemo za decu iz svratišta - Pridružite se i Vi!" publici predstavlja izuzetnog mladog violinistu Gorana Trajkovića, dobitnika nagrada na prestižnim takmičenjima i člana brojnih domaćih i internacionalnih ansambala.

Goran Trajković mladi srpski violinista poreklom je s Kosova, pohađao je Školu za muzičke talente u Ćupriji, a diplomirao je na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu.

Dobitnik je nekoliko prestižnih priznanja, kao što su specijalne nagrade na takmičenjima školskog uzrasta (Petar Konjović, Republičko i Savezno takmičenje), a učestvovao je i na važnim festivalima kao solista, kamerni i orkestarski muzičar.

Tokom studija ostvario je veliki broj koncerata sa orkestrom Gudači Sv. Đorđa, sa kojim je nastupao na festivalima, kao i u okviru turneja po Evropi.

Program:
YsayePogledaj i:

guarnerius

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
ARZAMAS
„Arzamas je roman o sreći i smrti koje se sudaraju kroz svakodnevni život majke koja odlazi i ćerke koja ostaje...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Koncert Nemanje Bogunovića

"Gitarista poetske muzikalnosti" i "džentlmen sa gitarom", koji je u Guarneriusu nastupio sa gospodinom Tadašijem Nagaijem ...

Humanitarni koncert u Guarneriusu

U petak, 10. jula 2009. godine u Centru lepih umetnosti Guarnerius sa početkom u 20 casova, biće održan humanitarni koncer...

Pol Merlyn

Proslavljeni violončelista Pol Merlin (Paul Marleyn) je jedan od najcenjenijih i najnagrađivanijih muzičara današnjice. L...