Početna » Kuda? » Na koncert »

Colonia

 
Colonia
ARHIVA
Na koncert | dodato 16.09.2009.
Detalji

Mesto održavanja: Sava Centar, Beograd
Vreme održavanja: 8. oktobar 2009. god. u 20.30h
Cena ulaznice: 1800, 2000 i 2200 dinara

 
 

Posetioci koncerta imaće prilke i premijerno da čuju dve poptuno nove numere, koje do sada nisu bile izvođene...

Grupa "Colonia" nastala je 1996. godine, u Vinkovcima kao plod muzičke saradnje Borisa Đurđevića, Tomislava Jelića (DJ Kameny) i Indire Vladić - Mujkić.
Po prvi put u Beogradu, svoj veliki koncert imaće hrvatska dens atrakcija "Colonia"! Ovim energičnim muzičko-plesnim spektaklom publika će se podsetiti starih proverenih hitova ovog popularnog benda kao što su "Sve oko mene je grijeh", "Za tvoje snene oči", "Ti da bu di bu da" i mnogi drugi.

Grupa "Colonia" nastala je 1996. godine, u Vinkovcima kao plod muzičke saradnje Borisa Đurđevića, Tomislava Jelića (DJ Kameny) i Indire Vladić - Mujkić. Razlog zbog kojeg je ova grupa odabrala "dance" muziku leži u tome što su Boris i Tomislav pre osnivanja grupe radili kao DJ-evi u disko klubovima... Ime grupe "Colonia" potiče od rimskog naziva za Vinkovce, grada iz kojeg dolazi ova popularna grupa.Pogledaj i:

colonia

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Sveti Trifun 2020.
Manifestacija "Sveti Trifun 2020", uz podršku Udruženja vinara Beograda......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Colonia

Po prvi put u Beogradu, svoj veliki koncert imaće hrvatska dens atrakcija "Colonia"! ...