Početna » Kuda? » Na koncert »

Severina u klubu Miracle lounge u Budvi

 
Detalji

Mesto održavanja: klub Miracle lounge, Budva

Vreme održavanja: 12. avgust 2009. od 01h

 
 

Najveća pop ikona današnjice sa ovih prostora, Severina Vučković održaće koncert u klubu Miracle Lounge u Budvi 12. avgusta.

Klub Miracle lounge u Budvi, najveći je klub pod otvorenim nebom u Crnoj Gori, sa pogledom na celu Budvansku rivijeru.
Njen prvi susret sa svetlima pozornice imala je već sa 10 godina, kada nastupa u mjuziklu "Frane štrapalo". Jedna od najkontraverznijih hrvatskih javnih ličnosti, prvi album “Severina” objavila je 1989. Slede godine napornog rada i svakodnevnih koncerata, iz kojih Severina polako izrasta u jednu od najvećih zvezda mlađe generacije u Hrvatskoj .
Do sada je objavila 13 samostalnih albuma i ostvarila niz vokalnih saradnji sa velikim umetnicima: Arsenom i Matijom Dedić, Gibonnijem, Nikšom Bratošom, Željkom Bebekom i mnogim drugim.
Olimp hrvatske muzičke scene osvaja 2002. turnejom "Virujem u te", kojom definitivno potvrđuje status pop ikone .
Seve i dalje promoviše svoj poslednji album "Zdravo, Marijo", sa kojeg su gotovo sve pesme postale hitovi, a većinu njih, uključujući "Gas,gas", "Tridesete", "Ljubomora" njeni fanovi imaće prilike da čuju u klubu Miracle Lounge u sredu 12. avgusta. Koncert počinje u 01 h, a karte će se prodavati na biletarnici kluba.

Klub Miracle lounge u Budvi, najveći je klub pod otvorenim nebom u Crnoj Gori, sa pogledom na celu Budvansku rivijeru. I tokom narednih mesec dana, do kraja letnje sezone, posetioce kluba očekuje ne samo odličan provod tokom tematskih žurki koje se održavaju svako veče, već i brojni koncerti domaćih zvezda.
 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Olivera Katarina

Filmska i muzička diva Olivera Katarina održaće 26. maja u Velikoj dvorani Doma sindikata još jedan solistički koncert n...

Koncert za decu iz svratišta

Nataša Tasić Knežević "pevačica kristalno jasnog tona i svetle boje glasa"....

Erik Truffaz i Dvojac bez kormilara

Za poslednji koncert u nizu serijala French Connection Border Line Sessions-a pripremili smo Vam posebnu poslasticu - na konc...