Početna » Kuda? » Na koncert »

Stanley, Miller, Wootan

 
Stanley, Miller, Wootan
ARHIVA
Na koncert | dodato 09.07.2009.
Detalji

Mesto održavanja: Sava Centar, Beograd
Vreme održavanja: 9. jul 2009. god. u 21h
Cena ulaznice: 1200, 1600, 2000 dinara

 
 

Prvi put su nastupili zajedno na koncertu u čast dodeljivanja nagrade koja je Stenli Klarku dodeljena za životno delo na polju umetnostii sviranja bas gitare, oktobra 2007. godine.

Koncertni nastupi tri žive legende bas gitare i njihovog pratećeg benda su širom sveta, gde god su nastupili, izazivali pravu buru oduševljenja, tako da se promotivna turneja njihovog albuma prvenca nastavila i u 2009. godini.
U eri stvaranja velikih sportskih drim-timova ostvaren je san velikog broja istinskih muzičkih sladokusaca i ljubitelja bas gitare ujedinila su se u studiju i na sceni tri muzička giganta i heroja električnog basa - Stanley Clarke, Marcus Miller i Victor Wootan.

Reakcije prisutnih 900 srećnika bile su takve da je navedeni sešn ubrzo prerastao u SMV projekat. Početkom 2008. ušli su u studio i snimili CD pod nazivom ”Thunder” posle čega su krenulli na letnju i jesenju turneju tokom iste godine.

Koncertni nastupi tri žive legende bas gitare i njihovog pratećeg benda su širom sveta, gde god su nastupili, izazivali pravu buru oduševljenja, tako da se promotivna turneja njihovog albuma prvenca nastavila i u 2009. godini. Zahvaljujući tome imaćemo priliku da posle izvanrednog nastupa Marcus Miler benda, na prošlogodišnjem Summertime festivalu ponovo čujemo i vidimo velikog majstora električnog basa, ali ovaj put u pratnji dva ništa manja velikana tog instrumenta- Stanley Clarka i Victor Wootana.Pogledaj i:

SMV

,

sava centar

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
57.Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije
Najznačajniji regionalni i evropski događaj u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja, drvne industrije i pratećih grana u jugoistočnoj Evropi...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Sava centar

Adresa: Milentija Popovića 9, 11070 BEOGRAD

Tel.: +381 11 220 60 60 (blagajna)
Radno vreme blagajne:

Neda Ukraden

Neda Ukraden, jedna od naših najpopularnijih pop pevačica, obeležiće velikim solističkim koncertom u Sava Centru, četir...

S. Milenković i V. Stefanovski

Koncert ova dva izuzetna umetnika bio je događaj kakav se organizuje jednom u dekadi, ako ne i ređe....