Početna » Kuda? » Na koncert »

Stanley, Miller, Wootan

 
Stanley, Miller, Wootan
ARHIVA
Na koncert | dodato 09.07.2009.
Detalji

Mesto održavanja: Sava Centar, Beograd
Vreme održavanja: 9. jul 2009. god. u 21h
Cena ulaznice: 1200, 1600, 2000 dinara

 
 

Prvi put su nastupili zajedno na koncertu u čast dodeljivanja nagrade koja je Stenli Klarku dodeljena za životno delo na polju umetnostii sviranja bas gitare, oktobra 2007. godine.

Koncertni nastupi tri žive legende bas gitare i njihovog pratećeg benda su širom sveta, gde god su nastupili, izazivali pravu buru oduševljenja, tako da se promotivna turneja njihovog albuma prvenca nastavila i u 2009. godini.
U eri stvaranja velikih sportskih drim-timova ostvaren je san velikog broja istinskih muzičkih sladokusaca i ljubitelja bas gitare ujedinila su se u studiju i na sceni tri muzička giganta i heroja električnog basa - Stanley Clarke, Marcus Miller i Victor Wootan.

Reakcije prisutnih 900 srećnika bile su takve da je navedeni sešn ubrzo prerastao u SMV projekat. Početkom 2008. ušli su u studio i snimili CD pod nazivom ”Thunder” posle čega su krenulli na letnju i jesenju turneju tokom iste godine.

Koncertni nastupi tri žive legende bas gitare i njihovog pratećeg benda su širom sveta, gde god su nastupili, izazivali pravu buru oduševljenja, tako da se promotivna turneja njihovog albuma prvenca nastavila i u 2009. godini. Zahvaljujući tome imaćemo priliku da posle izvanrednog nastupa Marcus Miler benda, na prošlogodišnjem Summertime festivalu ponovo čujemo i vidimo velikog majstora električnog basa, ali ovaj put u pratnji dva ništa manja velikana tog instrumenta- Stanley Clarka i Victor Wootana.Pogledaj i:

SMV

,

sava centar

 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Amadeus band

Članovi Amadeus benda zakazali su svoj prvi solistički koncert u glavnom gradu, i to za 18. mart 2011. godine....

Garancija na korišćena vozila!

Ovlašćeni Toyota partner, firma Toyota Centar Beograd od 17.og septembra 2012.g., svojim kupcima korišćenih vozila daje 6...

Godo

Na levoj obali Save, preko puta Ade Ciganlije, nalazi se "Godo". Nastao je 2004. godine, a postao splav tek nakon dve godine,...